Numerologul Romeo Popescu, despre ce ne așteaptă în 2023: România va intra într-o perioadă foarte interesantă

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Potrivit numerologului Romeo Popescu, vor ieși la iveală tot felul de secrete în 2023.

„2023 este un an al interiorului, al introspecției, al forței mentale, a cunoașterii aprofundate. Vor ieși la iveală tot felul de secrete în 2023. Și în zona de vedetism vor ieși la iveală niște secrete”, a spus numerologul Romeo Popescu în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu de la DCNewsTV, „Ce se întâmplă?”.

„În ceea ce privește țara noastră, va intra într-o perioadă foarte interesantă. În ce sens? Mai multă muncă, dar mai puține rezultate. Vor apărea mai multe locuri de muncă, din punctul acesta de vedere va fi mai bine, doar că nu vor fi la fel de bine plătite. 20 la sută dintre oameni vor câștiga extrem de bine. Deci nu bine, ci extrem de bine! Sunt și oameni de valoare în țara asta. Destinul României în paradigma în care suntem acum este 5, ceea ce înseamnă că românii se vor descurca și vor ieși în evidență. Românul are o forță interioară puternică”, a zis Romeo Popescu.

„Pentru România, 2023 va fi un an mai bun comparativ cu 2022. Va fi un an în care primești niște răspunsuri, oportunități care țin de zona de vocație”, a subliniat Romeo Popescu.

„În 2023, în prima parte a anului, va apărea ceva care va aduce un plus valoare. În martie se va lansa ceva care va schimba viața, în sensul de utilitate. Mai este luna iulie care este destul de interesantă: unii oameni vor simți să fie liberi în luna  iulie, vor simți nevoia să plece, să se izoleze. Va fi foarte multă lume care va vrea să renunțe la un sistem”, a mai spus numerologul Romeo Popescu. 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel