Numerologie. Semnificația specială a lunii iulie 2023: luna 7, într-un an de vibrație universală 7

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Numerologul Adriana Armanu dezvăluie semnificația lunii iulie 2023. Într-un an de vibrație 7, luna a 7-a vine cu o încărcătură energetică puternică.  

Numerologul Adriana Armanu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, acolo unde a explicat ce semnifică luna a 7-a într-un an de vibrație 7.


„Luna iulie este specială, fiind o lună de vibrație 7, că e luna a șaptea, într-un an de vibrație universală 7, pentru că 2+2+3 ne conduce către 7. Suprapunerea aceasta face ca această lună să fie specială, dar depinde din ce perspectivă privim lucrurile. Adică specială nu înseamnă neapărat și ușoară. Luna aceasta este o lună în care s-ar putea să fim așa pe o comunicare un pic mai spirituală, dar asta pentru că 7 are o semnificație mai spirituală. E o magie întreagă în jurul acestei cifre, în sensul în care este cifra spiritualității, a înțelepciunii, este cifra lui Dumnezeu, cifra divinității. Și atunci șansa este că nouă în această lună parcă ni se deschid cerurile. E o șansă ca noi să facem un salt foarte puternic în conștiință. (...) Luna iulie ne aduce această oportunitate să facem acest salt. E un fel de moment al adevărului, în care ne pică măștile, ieșim din iluzii, anumite piese de puzzle sunt acolo puse la loc”, a explicat numerologul în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.


Ce înseamnă când vedem cifre repetitive sau ne uităm la ceas la ore fixe


Vi s-a întâmplat să vă uitați la ceas la ora 11:11, 22:22? Sau să vedeți mereu anumite numere inscripționate in jurul dumneavoastră? Pot părea coincidențe, dar iată ce spune numerologul despre acest fenomen.

„Nu mai e ca atunci când eram noi mici și spuneam m-am uitat la oră fixă, mă iubește. Nu-i chiar așa. Numerele astea sunt denumite „angeles numbers”, adică numere divine. Sunt niște secvențe de numere. Ele când apar, întotdeauna apar cu un mesaj. 11:11 sau 22:22 - astea sunt cele mai importante. Cum ar trebui noi să le interpretăm? Unu la mână, nu e coincidență. Că tot aud: Ce coincidență! Nu, acolo este un mesaj. Acum ca să-l descifrăm ne uităm la ce gândeam, ce făceam, ce era acolo în câmpul meu în momentul în care m-am uitat la ceas. Pentru că Universul cumva fotografiază prin acel moment în care te uiți și e 11:11, el fotografiază gândurile tale. Deci e important să știi ce aveai în minte. Apoi după ce avem această claritate în privința a ceea era în mintea noastră, ne ducem la mesaj. 11:11 este semnalul divin că trebuie să acționezi în acea direcție, dar să acționezi într-un mod inspirat. Dacă ne apare 22:22, numărul ăsta de cea mai înaltă vibrație, aici suntem împinși să ne accesăm intuiția sau să avem compasiune față de ceilalți oameni, să ne scoatem la bătaie emoția, sau mai apare în momentele în care suntem cu energia prea jos și e un semnal: băi, ridică-te un pic pe altă frecvență!”, a mai spus numerologul Adriana Armanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel