Numerologie. Inițiala prenumelui îți influențează personalitatea. Mihai Voropchievici, semnificația literelor

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum ne influențează personalitatea inițiala prenumelui. 

 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum ne influențează personalitatea inițiala prenumelui și ce semnifică fiecare literă în parte. Mai mult, numerologul atrage atenția că nu contează numele din buletin, ci numele dupa care ești strigat.

„Că o cheamă Elisabeta, dar tu o strigi Beti, E-ul a căzut dintr-o dată, tu te-ai transformat, eşti cu totul o altă persoană. Pentru că impactul este o poreclă, diminutivele, pe care le folosim, indiferent ce nume sau prenume ai pe actul de identitate. Impactul este primul prenume cu care tu te prezinţi în faţa omului şi la care tu răspunzi", a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3. 

 

Iată ce semnifică fiecare literă, potrivit numerologiei


"Literele A, J şi S corespund numărului 1, număr ce reprezintă autoritate, voinţă, independenţă, individualism, pentru că trebuie să ai şi partea asta negativă. Însă cei a căror nume încep cu A, J sau S sunt cei care caută în permanenţă să fie în faţa situaţiilor, să le rezolve, au curaj, au simţul răspunderii. Dacă vreţi ca copiii voştrii să aibă aceste calităţi, aceste atuuri, puteţi să le daţi nume care încep cu A, J sau S".

"Cifra 2 este echivalent cu B, K şi T. Numărul 2 este mai blând, mai retras,mai mototol, dar este plin de afectivitate. El este cel care nu caută să iasă în evidenţă, este în plan secund, dar face lucrurile să meargă. Are o putere de influenţă fantastică! Aştia sunt consilierii, sfătuitorii de taină, avocaţi, tot ce înseamnă colaborare sau lucru cu publicul. Aceştia au o predilecţie spre a se confesa, a afl şi ştiu multe secrete, dar nu le divulgă. Sunt oameni harnici, muncitori, dar sunt şi mai comfortabili. Lipsa de 2 în nume, duce la mizantropie, probleme de asociere cu cei din jur".

 

"Cifra 3 este asociată cu C, L şi U. Numărul 3 prin excelenţă este Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, trinitate, noroc din toate direcţiile, dar norocul şi-l face el. Aceştia sunt oameni foarte guralivi, veseli, în permanenţă în căutare de informaţii, oamenii ce se prezintă bine, sarea şi piperul la orice reuniune, tocmai pentru că sunt oameni veseli. Avem nevoie, după unii austeri care sunt cu barda în mână, aştia care sunt mai timizi, să vină al 3-lea să îi scoată din amorţeală".


"Literele D, M şi V sunt asociate cu cifra 4. Aceştia sunt oamenii duri, pragmatici, cifra 4 simbolizează stabilitate. Ei sunt oameni demni, care merg cu fruntea în sus, prieteni devotaţi, dar muncesc foarte mult. Sunt nişte manageri fantastici. Nu sunt secretoşi, au tendinţa să ofere tot. Însă sunt mai conservatori şi foarte încăpăţânaţi. Dacă vreţi pragmatism, consecvenţă, seriozitate şi muncă, alegeţi un nume cu D, M sau V."

"Cifra 5 este echivalentul literelor E, N şi W. Aceşti oameni sunt cei plini de neprevăzut, expansivi, explozivi, sunt cei care caută norocul în viaţă, sunt prieteni excelenţi. Ei pot practica orice meserie în viaţă. Sunt atraşi de mister, de necunoscut şi sunt foarte buni călători, negustori şi foarte buni hoţomani. Oamenii cu prenume cu E, N şi W sunt eficienţi şi ştiu să îşi facă reclamă. Însă ei greşesc de multe ori în viaţă pentru că prima dată execută şi după gândesc."

 


"F, O şi X se asociază cu cifra 6. Aceştia sunt oameni afectivi, stabili în dragoste, dacă au găsit dragostea necesară. Dacă nu, sunt explozivi. Sunt iubitori de frumos, de armonie, buni interpreţi, instrumentalişti şi talentaţi în diferite domenii. Cei cu prenume ce încep cu O sunt mai serioşi puţin, mai introvertiţi, ei trebuie să cunoască, să ştie. În comparaţie cu cifra 5, cei cu numărul 6 nu se exteriorizează, ţin lucrurile pentru ei, sunt familişti şi fac adesea prea multe sacrificii. Persoanele cu prenume ce încep cu X sunt inteligenţi, fantastic de săritori."

"Literele G, P şi Y sunt asociate cu cifra 7. Aceştia sunt persoane introvertite, secretoase, analizează,  dar nu se exteriorizează. Însă dau dovadă de multă inteligenţă şi sunt fantastici de buni la matematică şi în ştiinţele exacte. G-ul este o literă atât de puternică, aceşti oameni cred că sunt centrul Universului şi au o părere excelentă despre ei. "

"H, Q sau Z sunt corelate cu cifra 8. Litera H e ca o poartă deschisă, are parte de bogăţie infinită. Sunt oameni fantastici de puternici, nu au probleme în situaţii de criză, situaţii limită, care nu se pierd cu firea."

"Ultimele două litere, I şi R, au valoare numerică 9. Aceştia sunt cei sensibili, idealişti, utopici, dar sunt foarte sufletişti şi dornici să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi. Sunt cei care nu ştiu să facă bani, dar are grijă Dumnezeu de ei. Cei cu litera I sunt fantastici, au o rezistenţă ieşită din comun".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel