Numerologie final 2022. Previziuni după data naşterii. GHID pentru calcularea anului personal

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

2022 este un an 6. Este probabil ca pacea, armonia, casa și familia să aibă mai multă atenție în acest an, deoarece se află în rezonanța anului. 

Dacă mediul rezonează cu vibrația anului, acesta tinde să fie observat. În caz contrar, se poate simți mai nefiresc decât de obicei, deoarece mediul intră în conflict cu rezonanța anului. Energia numerologică pentru anul universal 6 rezonează cu casa și familia. De asemenea, cu armonie, vindecare și idealism. Energia susține oamenii care se reunesc pentru a-și îmbunătăți comunitățile.


Calculul horoscopului numerologic 2022

Horoscopul numerologic pentru 2022 folosește numărul de an personal. Poţi calcula acest lucru din ziua nașterii tale și anul 2022.

Dacă ziua nașterii este 10 octombrie, găseşti numărul personal pentru anul 2022 în modul prevăzut mai jos: 

1. Reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră.  De exemplu, 10 octombrie ajunge la 10 + 10 = 20 = 2 + 0 = 2.

2. Reduci anul 2022 la o singură cifră. 2022 devine 2 + 0 + 2 + 2 = 6.

3. Însumează cele două numere și le reduci la o singură cifră. În acest caz, 2 + 6 = 8.

4. Anul personal este 8. Faci trimitere la Horoscopul 2022 pentru Anul personal 8.

Anul personal 1

Cu siguranță au fost și evenimente de bun augur în 2022. În continuare, lucrurile vor funcționa mai bine în viața ta în și vei putea face schimbări pozitive care îţi vor ridica viața la cel mai înalt nivel posibil până la finalul anului. Ai încredere că ai tot ce trebuie pentru a-ți îmbunătăți viața.

Anul personal 2

Cât de mult au contat munca grea și determinărea? Nu lăsa nimic să te împiedice să îţi sărbătoreşti realizările. Mai ales la final de an. Ai făcut pași importanţi în viața ta pentru că te-ai implicat. Concentrează-te pe obiectivele tale. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Ești ceea ce alegi să faci cu viața ta.

Anul personal 3

2022 a fost un an transformator pentru tine. Probabil a fost îndemnat/obligat să îţi iei viața în propriile mâini. Fă în continuare lucrurile care îți aduc bucurie. Concentrează-te întotdeauna pe a face mai bine, indiferent de micile provocări de zi cu zi. Urmează calea corectă!

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience