Numerologie. Cum stăm cu dragostea în 2021. Mihai Voropchievizi, previziuni

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre viața amoroasă în 2021, an cu valoare numerologică 5. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a explicat că cifra 5 înseamnă căutare, curiozitate cât cuprinde, dar și impulsivitate și instabilitate.

 


"Te ridici, îți faci bagajul și pleci la plimbare, atent la toate oportunitățile ce apar în jurul nostru. E un an al accidentelor din grabă, atenție la cum mergeți și ce faceți - nu numai în plan amoros, ci în toate direcțiile. 5 întotdeauna te pune să faci lucruri noi. 2021 cu valoare 5 este un an universal pentru toată lumea, dătător de energie", a spus Mihai Voropchievici la Antena 3

 

Cei singuri își găsesc perechea

 

Potrivit numerologului, cei singuri au șansa de a cunoaște pe cineva. 

„Au o ocazie extraordinar de mare de a da voie să intre cineva nou în viața lor. Atenție, nu săriți la primul venit, analizați persoana, vedeți ce vă spune sufletul”, avertizează numerologul.

 

De asemenea, Mihai Voropchievici atrage atenția că în 2021 intuiția ne ajută mai mult ca oricând. Pe de altă parte, anul 5 este și anul mincinoșilor, ceea ce poate semnifica  scoaterea la iveală a unor adevăruri dureroase. 


"Într-un an 5 ne funcționează intuiția extraordinar! Cei care au un 5 în numerologia numelui sunt și mai impulsivi și dornici de aventură. Cum anul viitor e un an 6, al căsătoriei, multe cupluri se formează în 2021. 5 e și anul mincinoșilor!

Pe lângă casă e mai sigur, dar cei care pleacă în călătorii sunt supuși la multe ispite. 5 e și anul geloziei, sunt imbolduri fantastice pentru cei căsătoriți, le zburdă inima, redecoperă partenerul dar și posesivitatea asupra lui.

5 amplifică carisma doamnelor, spune Mihai Voropchievici, în frunte cu cele din zodiile de foc, prima fiind sub semnul Berecului", mai spune numerologul.


Anul căsătoriilor și al aventurilor


Numerologul avertizează că 2021 este anul în care orice aventură iese la iveală, fapt care ar putea conduce la divorțuri în anul următor. 

„Pentru unii anul 2021 aduce uniune, dar pentru cei căsătoriți sunt riscuri mari în acest an. Toate aventurile ascunse ies la iveală în 2021! Nu este un an al divorțurilor, dar este sigur un an care pregătește ce vine în 2022 când cifra 6 a anului favorizează rupturile.

2021 e anul în care se leagă cel mai ușor prietenii. Relațiile vechi se pot reînnoi, dar au o componentă de plată karmică”, mai spune acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel