Numerologie: Cifra destinului tău îți dezvăluie calea pe care trebuie să o urmezi. Ce anume să eviți pentru a nu repeta lecțiile la nesfârșit

Data publicării:
Numerologie. autor Black ice from Pexels
Descriere foto: Numerologie. autor Black ice from Pexels

Numerologia este un tărâm fascinant care îți permite să descoperi potențialul vieții tale și să îți găsești mai ușor calea. Cifra destinului este cea care te conduce spre ceea ce ai de învățat în această viața pentru a nu mai reveni obsesiv la nesfârșit la acea „buclă”, pentru a nu mai repeta greșelile. 

Ai avut vreodată senzația de déjà vu? Senzația că lucrurile nu se petrec pentru prima dată îți este familiară? Când vorbim despre suflet, adică despre esența a tot ceea ce ești tu, putem să apelăm și la o intepretare numerologică. Așadar, numerologia ne vorbește despre faptul că sufletul este într-un ciclu continuu al vieților, al nașterii și renașterii care naște tipare și singurul mod de a ne elibera către evoluție este să ne învățăm lecțiile pentru a nu repeta suferința lecțiilor la nesfârșit.

Dacă înțelegi cifra destinului o să înțelegi exact ce anume ai de învățat în viața aceasta și ce anume ar trebui să eviți. Cifrele destinului sunt reduse în numere de la 1 la 9, excepție făcând numerele-maestru, adică 11, 22 și 33 care nu se mai reduc. 

Fiecare vibrează la anumită frecvență, nu există numere bune sau rele, depinde de tine dacă alegi energia pozitivă sau negativă.

Ca să afli cifra destinului tău, trebuie să aduni cifrele datei nașterii tale. 

Spre exemplu, dacă Ion s-a născut pe 18.06.1979, atunci se adună:

1+8+6+1+9+7+9= 41 

41 = 4+1 = 5

Cifra destinului în cazul lui Ion este 5.

Iată mai jos semnificațiile fiecărei cifră a destinului și ce anume trebuie să eviți dacă vrei să nu mai repeți lecțiile la nesfârșit. 

1

Este vorba despre începuturi, ambiție, dorința puternică de a reuși. Ești extrem de competitiv și ești cel mai fericit atunci când te străduiești să îți îndeplinești țelurile. În carieră muncești cel mai bine atunci când lucrezi singur, când faci regulile. De cele mai multe ori îți iese. Ești colecționar, îți place să strângi diverse obiecte. Faptul că faci totul singur te consumă, trebuie să înveți să lași și pentru ceilalți anumite treburi. Ai și tendința de a începe multe lucruri pe care apoi le lași neterminate. Provocarea pentru tine este să găsești echilibrul între muncă și relații și să eviți să începi prea multe lucruri pe care mai apoi nu le mai poți termina. 

2

Cuvintele-cheie sunt: cooperare, diplomație, relații. Reușești să ai relații excelente cu ceilalți, comunicarea interumană este extrem de importantă pentru tine. Ești extrem de bun în ceea ce privește felul în care te exprimi, dar și felul în care îi aduci pe oameni împreună. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă apreciați. Calea ta este să construiești relații puternice între oameni și să simtă înțelegere și validare. Ai abilitatea de a-i motiva și de a încuraja oamenii. Ești foarte practic, nu îți place să pierzi bani sau timp. Te descurci bine în situații de criză. E posibil să îți ascunzi adevăratele sentimente doar pentru a evita conflictul. E posibil să preiei de la ceilalți stările proaste, negativitatea. Provocarea este să înveți să ai grijă de tine, să nu îți mai neglijezi propriile nevoi.

3

Cifra 3 aduce cu sine vibrația expirmării de sine, a creativității. Îți place să spui povești, ești atras de muzică, fotografie, design. Destinul tău este să îți transformi impulsurile creative în moduri de a acționa și de a te exprima. Te simți bine în medii unde ai libertatea de a spune adevărul, de a-ți expune ideile. Ai capacitatea de a vedea detaliile, dar și imaginea de ansamblu. Trebuie să înțelegi, totuși, că nu e o idee bună să muncești întruna pentru a avea succes. E important să mai iei și pauze, să îți asculți intuiția. S-ar putea să fii frustrat sau să devii sarcastic când lucrurile nu îți ies așa cum dorești. Trebuie să nu îi lași pe ceilalți să îți distragă atenția de la felul în care vezi lumea.

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel