Numerologie 2023. Cele DOUĂ cifre importante care vor să ne scoată din somnul ignoranței

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată despre ce ne vorbesc cele două cifre în numerologia anului 2023!

Îți reamintim că 2023 reprezintă un an 7 în numerologie. De ce? Fiindcă reducem anul la o singură cifră, iar 2+0+2+3=7.

În acest an, nu doar cifra 7 se face remarcată, ci și cifra 5, după cum ne spune numerologul Alexandru T. Zărnoianu. Iar această alăturare fericită ne poate face să devenim mai observatori și mai contemplativi în lunile care urmează. Ba mai mult, ne ajută să vedem lucrurile într-o manieră diferită.

Totodată, cifra 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor. Însă, aduce și o rațiune superioară. Vrea să ne sustragem nițel de la viața noastră cotidiană.

Iar 5 este cifra care, în acest an, vrea să ne îndemne la schimbare. Este o cifră ce aduce noutate. În combinație cu 7, reprezintă un amestec unic și interesant, care ne ajută să evoluăm.

Cifra 5 este, așadar, la fel de importantă pentru anul 2023. Dacă anul trecut a fost un an al emoțiilor, acesta poate veni cu o transformare clară, dar și cu mai mult forță pentru ceea ce urmează. Să nu rezumăm cifra 5 doar la atât. Poate să facă referire la o mulțime de lucruri, având un spectru larg.

Așadar, 5 poate porni de la distracții, continuând cu dezvoltarea personală, căutarea de sine și ajungând la o logică superioară.

Din aceste motive, cifrele 5 și 7 ne interesează în mod deosebit în 2023. Trebuie să reții un lucru important: Ca să vezi că se poate și altfel în acest an, depune efort și dă-ți interesul. Fie că este vorba despre o relație care scârție, despre un job dificil sau o școală nouă.

Și nu spunem degeaba acest lucru, fiindcă 7 vrea să ne facă să realizăm că viața trebuie privită și în profunzime, nu doar superficial.

Citește continuarea pe ASTROSENS și află cum îți poți calcula cifra destinului, dar și ce alte surprize mai are anul 2023 pentru noi, din punct de vedere numerologic. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel