Numerologie. 2022, un an al emoțiilor. Alexandru T. Zărnoianu: "Aveţi grijă la cuvinte!"

Data publicării:
Photo by cottonbro from Pexels
Descriere foto: Photo by cottonbro from Pexels

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu, previziuni în exclusivitate pentru Astrosens.ro despre anul 2022.

Anul 2022 se anunță unul ofertant din punctul de vedere al numerologiei. Se pare că va fi un an al emoțiilor.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală. 

 

Alexandru T. Zărnoianu, despre 2022
 

Anul ce se așterne în fața noastră se arată a fi o adevărată provocare. De la mic la mare, de la om la stat, ni se va testa capacitatea de a ne menține în echilibru, unde armonia în rândul gândurilor, emoțiilor și faptelor joacă un rol esențial.

Vibrația 6 a anului ne așterne înainte o oglindă ce amplifică și mărește două aspecte antagonice ale omului. O latură agresivă, animalică, condusă de frică și instinct de supraviețuire, iar o alta care aduce vindecare, iubire, instinct matern și ocrotire. 

Rețeta lui 2022 este chiar simplă. Luăm această vibrație 6, o amplificăm cu muuultă energie și emoție (2) și eliminăm toate cifrele masculine. În aspectul negativ, rezultatul este căderea omului în natura lui animalică. Ne întâlnim cu multă frică, anxietate, emoții scăpate de sub control, agresivitate ce poate ușor să se transforme în violență. Mintea omului devine încețoșată și pare că se fixează pe două lucruri: supraviețuire și plăcere. Crește caracterul egotic, instinctul de ”fugi sau luptă”, iar sexualitatea (și tot ce ține de plăcere) capătă un sens haotic. Ne putem aștepta la conflicte, atât în viața familială cât și la locul de muncă sau cu oamenii din jur. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel