Numerologia Numelui. Secretele ascunse în numele tău, cum afli cifra și ce simbolizează. Destinul numelui

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Numerologia este o unealtă care să te ajute să te cunoști mai bine. Ce potențial ai, care sunt avantajele tale, care sunt punctele forte sau slăbiciunile, dar și care ar fi planul tău. Cum ar putea literele din numele tău să îți dezvăluie secrete fascinante despre tine? Detalii mai jos.

Poți vedea cu ajutorul acestui articol felul în care literele din numele tău se conectează cu cifrele, dând naștere unui val de interpretări ale posibilităților destinului tău. 

Ca să afli ce cifră te reprezintă, trebuie să calculezi, atenție, folosind numele întreg care ți-a fost dat la naștere!

Urmărește cu atenție cărei cifre îi corespunde fiecare literă din numele tău:

1: A, J, S          2: B, K, T          3: C, L, U          4: D, M, V          5: E, N, W

6: F, O, X          7: G, P, Y          8: H, Q, Z        9: I, R

Să luăm un exemplu:

ALINA POP 1+3+9+5+1+7+6+7= 39      3+9 = 12       1+2 = 3

Numărul destinului din numerologia numelui Alinei Pop este 3. 

Dacă numărul care iese la final este 11, 22 sau 33, atunci, acesta nu va mai fi redus, ci va fi luat ca atare, fiind număr maestru, considerat a fi foarte puternic. 

Numerologia numelui 1

Este vorba la tine despre conducere, abilități de leadership, pasiune și nevoie de perfecționism. Ai o sete de putere greu de controlat uneori. Poate că excesul de stres nu te ajută și s-ar putea să ai nevoie de echilibru. Încearcă să nu mai ceri atât de mult de la tine, vei ajunge să îți descoperi întregul potențial. 

Numerologia numelui 2

Ție îți place enorm de mult să fii liantul între oameni. Ai nevoie să vezi armonie și pace în jurul tău, ești cel care ține echipele sudate. Ești isteț, dar și plin de compasiune. Nu îți place să îi judeci pe ceilalți și dai mereu dovadă de empatie. Va di nevoie să înțelegi că nu e mereu bine să depinzi de calmul celorlalți. La final, vei înțelege că te ai doar pe tine. 

Numerologie numelui 3

Îți place să îi ajuți pe ceilați să își găsească drumul în viață. În același timp, le ești sprijin și ai o tendință ieșită din comun către a te sacrifica pentru binele altora. Ești un izvor de inspirație, mai ales prin unicitatea ta. Însă ai nevoie de echilibru, de asemenea. Învață să te vindeci și pe tine însuți. 

Numerologia numelui 4

Ești printre cei care lucrează la construcția lumii. Ai nevoie de siguranță în viața ta. Vrei să creezi o fundație solidă în orice domeniu, fie el dragoste, prietenie, serviciu sau casă. Gândești mult și creezi sisteme în mintea ta. Asta poate duce la faptul că s-ar putea să gândești prea mult. Ai nevoie să te mai ocupi și de clipa de acum, să te bucuri. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 07 sep 2022, 18:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience