Numărul destinului. Cum iți dezvăluie NUMEROLOGIA calea pe care trebuie să o urmezi în viață

Unsplash.com/ autor James Orr
Descriere foto: Unsplash.com/ autor James Orr

Dacă ți-ai cartografiat vreodată harta astrologică natală sau chiar ți-ai găsit tipul de eneagramă, ar putea fi util să iei în considerare calcularea numărulu destinului pentru calea vieții. Similar cu semnul tău din astrologie, numărul destinului îți poate spune multe despre viitor.

Ce reprezintă numărul destinului

Numărul destinului este cel mai important număr din numerologie și îți poate dezvălui misiunea sufletului tău și scopul vieții, explică numerologul și autoarea cărții You Are Cosmic Code Kaitlyn Kaerhart.

"Acest număr te va ajuta să înțelegi de ce ai venit aici și ce  ai de făcut", notează ea, adăugând că nu vorbește doar despre punctele forte și talentele tale, ci și despre provocările cu care te vei confrunta în viață.

Potrivit numerologului Michelle Buchanan, numerologia se bazează pe ideea că fiecare număr (și literă) are propria sa vibrație energetică unică. "Numerologia studiază modul în care aceste vibrații influențează povestea vieții și a personalității tale", a scris ea pentru mbg. Așadar, atunci când îți afli numărul destinului, adaugă ea, "poți începe să-ți descoperi destinul și lecțiile de viață cu care te vei confrunta pe parcurs".


Cum să-ți calculezi numărul destinului

Tot ce ai nevoie pentru a afla numărul destinului este data nașterii tale completă. Iată cum să îl calculezi.

Scrieți-vă data completă a nașterii (de exemplu, 1969, mai degrabă decât doar 69). Vom folosi exemplul 29 martie 1969.

Adunați cifrele individuale, continuând să le adunați până când obțineți un număr cu o singură cifră între 1 și 9. Ziua de 29 martie 1969 (sau 3-29-1969), v-ar da: 3+2+9+1+9+6+9 = 39. De aici, 3+9 = 12, iar 1+2 = 3. Această zi de naștere are numărul destinului 3.


Ce înseamnă fiecare cifră a destinului


1: Liderul independent

Cei cu numărul destinului 1 sunt liderii independenți ai lumii. Potrivit lui Kaerhart, acești oameni sunt proactivi și reprezintă inițiatorii, inovatorii și vizionarii societății noastre. "Îndoiala de sine va fi cea mai mare luptă pe care trebuie să o depășească. Ei trebuie să-și îmbrățișeze natura unică și să învețe să aibă încredere în ei înșiși", adaugă ea.
Ce cu numărul destinului 1 se pot simți adesea diferiți de ceilalți. Ei trebuie să găsească încrederea și curajul de a merge pe o cale mai puțin străbătută și să învețe să-și îmbrățișeze individualitatea, spune ea.

În ceea ce privește cariera, acești oameni sunt potriviți pentru cariere în care pot lucra pe cont propriu (sau cel puțin pot fi responsabili), cum ar fi antreprenor independent, proprietar de afacere sau life coach, potrivit lui Buchanan. Ei sunt cel mai compatibili cu  numerele1, 3, 4, 5 și 7.


2: Pacificatorii

Cunoscuți ca pacificatorii, cei din 2 sunt orientați spre detalii, hrănitori, intuitivi, creativi și susținători, spune Buchanan. Cu toate acestea, ei trebuie să învețe să se iubească și să creadă în ei înșiși - și să învețe să spună nu, adaugă ea.

"Fiind cel mai rezistent număr", explică Kaerhart, "2 conduce cu inima la fel de mult ca și cu mintea sa rațională. Acesta este un număr care își atinge obiectivele pe termen lung prin dedicare consecventă".

Buchanan notează că această energie hrănitoare îi face ideali pentru cariere care implică înălțarea și împuternicirea celorlalți, cum ar fi consilier, lucrător energetic, mediator sau profesor. Din punct de vedere al compatibilității, aceste persoane se înțeleg cel mai bine cu numerele 2, 3, 4, 6, 8 și 9.


3: Comunicatorul

Cei cu numărul destinului 3, sau comunicatorii în numerologie, tind să fie mai sensibili emoțional și foarte empatici, potrivit lui Kaerhart. Ei trebuie să învețe arta răbdării în timp ce se ocupă de conflicte, notează ea, adăugând că pot fi "prinși în aspectele negative ale exprimării de sine, devenind critici sau complăcându-se în bârfe".

Buchanan este de acord că eliminarea bârfei și a dramei este necesară pentru acest număr al destinului, adăugând că lecția lor este să nu exagereze negativitatea sau să dramatizeze problemele.

Cu darul lor natural pentru auto-exprimare, comunicare și creativitate, Buchanan spune că cei de 3 prosperă ca artiști, muzicieni, dansatori sau bucătari. În ceea ce privește compatibilitatea, cei din 3 se potrivesc bine cu căile vieții 1, 2, 3, 5, 6 și 9.


4: Constructorul

"Constructorii" societății, spune Buchanan, sunt sistematici și metodici. Ei sunt lideri și organizatori înnăscuți, aducând stabilitate în mediul lor, dar trebuie să învețe să construiască o fundație stabilă (emoțional, fizic, mental și material) în propria viață.

După cum remarcă Kaerhart, aceste persoane pot fi inflexibile și încăpățânate, așa că este important să învețe și să nu-și proiecteze standardele incredibil de înalte asupra celorlalți, și chiar asupra lor.

Buchanan spune că, din punct de vedere profesional, cei de 4 sunt manageri, editori, contabili și analiști foarte buni. Când vine vorba de compatibilitate, cei din 4 vor avea cel mai mult noroc cu numerele 1, 2, 4, 6, 7 și 8.

 

5: Călătorul

"Dacă aceasta este calea ta", spune Kaerhart, "așteaptă-te să călătorești pe un val cosmic de schimbare și transformare constantă de-a lungul vieții tale". Ea notează că cei cu acest număr al destinului nu sunt meniți să rămână într-un singur loc sau carieră toată viața lor, ci mai degrabă să iasă și să exploreze tot ce pot.

Acestea fiind spuse, adaugă Buchanan, ei trebuie să învețe arta moderației și să găsească modalități sănătoase de a-și stimula simțurile.

Pentru că trăiesc pentru emoție și varietate, aceste persoane prosperă în cariere care implică călătorii și ospitalitate, planificare de evenimente, comunicare și marketing. Din punct de vedere al compatibilității, cei din calea vieții 5 se vor înțelege bine cu căile vieții 1, 3, 5, 7 și 9.

 


6: Îngrijitorul

Adevărații îngrijitori ai societății, cei cu numărul destinului 6 iubesc să ajute și să fie în slujba celorlalți, potrivit lui Buchanan. Dar, după cum probabil ați ghicit, una dintre cele mai mari lecții ale lor este să învețe să găsească echilibrul între a da și a primi, notează Kaerhart.

"Aceștia sunt oamenii care vor merge până la capătul pământului pentru cei la care țin", spune ea, dar nu trebuie să depășească limitele celorlalți și trebuie să învețe să își echilibreze viața de familie și cea profesională.

Și apropo de muncă, acești oameni se vor simți împliniți într-o carieră care le permite să-i ajute pe alții și să fie creativi în același timp, explică Buchanan. Gândiți-vă la terapie, predare, arte sau coaching. În relațiile lor, cei cu numărul destinului 6 sunt de obicei cel mai bine compatibili cu căile vieții 2, 3, 4, 6, 8 și 9.


7: Căutătorul

Pentru cei cu numărul destinului 7, nimic nu contează mai mult decât găsirea răspunsurilor la toate întrebările arzătoare ale vieții. După cum explică Kaerhart, "Cel mai mare factor de motivare în viața unui 7 constă în căutarea adevărului, a cunoașterii și în angajarea într-o chemare sacră".

Potrivit lui Buchanan, ei trebuie să învețe să comunice și să își exprime emoțiile și afecțiunile. Și, după cum adaugă Kaerhart, trebuie să învețe, de asemenea, să aibă încredere în propriul instinct și să-și împărtășească viziunea cu lumea.

 

8: Casa de forță

Cei cu numărul destinului 8, cunoscuți și ca fiind "puterea" numerologiei, sunt ambițioși, harnici și adesea foarte reușiți (din punct de vedere material), potrivit lui Kaerhart. Ca punte de legătură între lumea materială și cea spirituală, notează ea, acești oameni trebuie să învețe să rămână cu picioarele pe pământ, cu un puternic simț al scopului, pentru a avea o relație sănătoasă cu banii și puterea.

Una dintre cele mai mari provocări pentru această cifră este de a lucra cu problemele legate de puterea personală - și de a învăța să nu lase nimic sau pe cineva să îi lipsească de putere, spune Buchanan, adăugând că ei trebuie să învețe, de asemenea, să nu îi lipsească de putere pe ceilalți.

Ca lideri talentați și rezolvatori de probleme, Buchanan adaugă că aceste persoane sunt adesea atrase de munca pe cont propriu sau de poziții de autoritate. Gândiți-vă la consilieri de afaceri, dezvoltatori imobiliari, avocați și politicieni. În ceea ce privește compatibilitatea, se înțeleg cel mai bine cu numerele 2, 4, 6 și 8.


9: Umanitarul

Cunoscuți sub numele de "umanitarii", cei cu numărul destinului 9 sunt atât creativi, cât și preocupați de a fi în slujba celorlalți. Numărul 9 este asociat cu finalurile, așa că Buchanan spune că cea mai mare lecție a acestei căi de viață este să înveți să accepți, să renunți și să mergi mai departe de orice nenorocire din trecut.

După cum adaugă Kaerhart, pot uita și de ei înșiși în încercarea lor de a fi în slujba celorlalți, ceea ce îi poate duce la a se ocupa prea mult. Ca atare, "ei trebuie să învețe că, uneori, faptul de a se agăța de atașamente provoacă mai multă durere decât să renunțe la ele", spune ea.

În viața lor profesională, aceste persoane se dezvoltă atunci când lucrează în mod creativ pentru comunitatea lor. Ei sunt profesori, filantropi, activiști și artiști extraordinari, notează ea. Din punct de vedere romantic, sunt cel mai compatibili cu cifrele 2, 3, 5, 6, 7 și 9.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 20 oct 2021, 14:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience