Numărătoarea inversă a început! Horoscopul care schimbă regulile jocului. Cel mai important eveniment astral al sezonului. Ce va urma din 7 martie

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Numărătoarea inversă a început! Încă 6 zile cu Saturn în Vărsător. Ce va urma din 7 martie

A început numărătoarea inversă! Saturn mai rămâne în semnul Vărsătorului până la 7 martie, când va intra în Pești. Ce a însemnat tranzitul lui Saturn în Vărsător, dar și ce trebuie să știm despre următorul?

 

„În prezent, Saturn se află în semnul Vărsătorului. Este cel care ne-a oferit o perspectivă complet schimbată asupra lumii. Am putut (sau am fost obligați) să realizăm toate lecțiile pe care le-am primit începând din martie 2020, atunci când a pășit în acest semn de aer.

Suntem siguri că pentru unii nativi, tranzitul lui Saturn în Vărsător a adus numeroase succese, în timp ce pentru alții, poate că au apărut pierderi, la propriu sau la figurat. Toate aceste evenimente au lăsat urme, ce nu pot fi șterse cu ușurință.

Da, Saturn în Vărsător poate fi numit un adevărat guru, pentru fiecare dintre noi. Să nu uităm că Vărsătorul este un semn care toarnă din găleata cunoașterii. Reprezintă vocea colectivă. Vărsătorul vorbește și despre dorințele noastre, dar și despre aspirații. Vrea să ne arate că, prin intermediul răbdării și a lucrului cu propria persoană, există reușită. A dorit să ne pună pe tapet toate defectele. Dar nu degeaba, ci ca să le putem corecta.

Ei bine, de pe data de 7 martie, Saturn o să își înceapă tranzitul în ultimul semn al zodiacului. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că această planetă, cunoscută pentru frustrări, limite și teste dure, o să treacă printr-un reset serios, care va dura până în 2025.

Ce presupune acest tranzit? Că Saturn o să ne ofere un ultimatum. Ne învață că nu mai putem să îi consumăm la infinit resursele. Din acest motiv, semnul Peștilor este tare interesant. Fiindcă deși Saturn cere limite, Peștii nu prea le au. 

De aceea, cu Saturn în tranzit prin Pești, putem să aducem în discuție o închidere de ciclu. Sau, după cum aminteam, ultimul ceas. Poate să fie vorba chiar de ultimul ceas al omenirii. Cu intrarea lui Saturn în ultimul semn din zodiac, planeta ne arată că nu mai putem să tragem. Dar și că am exagerat cu modul nostru de trai, dar și cu obiceiurile.

Vor fi din ce în ce mai prezente și schimbările climatice. Iar încălzirea globală sau topirea ghețarilor nu vor rămâne simple sloganuri. Se impun schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă și viață. Reprezintă un semn din zodiac ce are legătură clară și cu adicțiile, cu izolarea și cu sănătatea. Iar ultimul ceas va face referire și la modul în care reciclăm. Să nu uităm cât de poluate sunt în zilele noastre mările și apele în general”.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel