"N-am niciun regret”. Dan Bittman împlinește 60 de ani. Cea mai arzătoare dorință a artistului

Data publicării:
Sursa foto: Dan Bittman, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Dan Bittman, Instagram

Dan Bittman a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre planurile de viitor pe care le are trupa Holograf, dar și despre cum a arătat copilăria artistului. 

Dan Bittman este una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din țara noastră. Artistul este activ în lumea muzicii de peste 30 de ani și promite că nu se oprește aici cu surprizele muzicale. La ceas aniversar, Dan Bittman are o singură dorință.

"Îmi doresc sănătate, asta e cea mai importantă, de doi ani încoace. Și îmi doresc să mai pot continua încă o perioadă să pot să apar în fața publicului și să bucur oamenii. Nu știu cum o să petrec, nu-mi place să-mi fac dinainte planuri, las așa la latitudinea întâmplării.", a declarat Dan Bittman, pentru Spectacola. 

"Nu știu cui să-i mulțumesc pentru toate lucrurile astea"

Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de tot ceea ce i-a oferit viața până acum și spune că nu are niciun regret. Ba mai mult, Dan Bittman are momente în care consideră că aceasta a fost prea darnică cu el.

"N-am niciun regret, a fost mai mult decât mi-aș fi putut dori, a fost o viață plină și chiar nu știu cui să-i mulțumesc pentru toate lucrurile astea. Am reușit să ocolesc toate obstacolele în primul rând, cu ajutorul prietenilor mei de la Holograf, care m-au ajutat de fiecare dată și m-au susținut și a familiei, a copiilor, cei cu care mi-am petrecut viața până acum. Ajutorul vine întotdeauna de la cei apropiați.", a mai spus cântărețul.

Ce proiecte pregătește trupa Holograf

"Pregătim o colaborare cu Ioana Ignat, trebuie să apară o piesă nouă cu ea. Poate în viitor și una cu Arsenie, de la Ozone și cred că și câteva piese proprii. Acum nu știu, lucrăm deocamdată, suntem așa într-o perioadă mai efervescentă.", a continuat acesta.

Cum era copilul Dan Bittman

"Copilul Dan Bittman a venit cu greu în familia Bittman. Am fost singur la părinți și și-au dorit foarte mult părinții un copil, iar lucrurile astea s-au întâmplat târziu. Eram poate prea răsfățat dar, în principiu, a fost o copilărie frumoasă. Părinții mei chiar dacă aveau o altă orânduire socială s-au chinuit cât de cât să-mi facă copilăria normală și frumoasă. N-a fost o educație cu bâta, cu palma, chiar s-au purtat foarte frumos cu mine și eu am încercat și, sper că am reușit, să fac același lucru cu ai mei copii. Avem o relație apropiată.

Una dintre amintirile frumoase din copilărie este faptul că tata, iarna mă ducea pe dealul Mitropoliei și ne dădeam cu sania. Și în locul unde este acum magazinul Unirea era locul casei noastre și-acolo la fel, într-un parc mare, era locul nostru preferat de joacă. Și al meu cu tata, și al meu cu toții prietenii din cartier.", a mai dezvăluit Dan Bittman.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel