„Nu pot să mă machiez. Am luat tot ce există”. Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate. A luat mai multe medicamente, dar fără rezultat

Data publicării:
Captură video: Instagram/Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Captură video: Instagram/Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate de aproape două săptămâni. Blondina a încercat mai multe medicamente, dar nu și-au făcut efectul.

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă dificilă din cauza problenelor de sănătate cu care se confruntă de mai bine de două săptămâni. Blondina  este foarte activă Instagram, unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Ea își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă veștile nu sunt mereu cele mai bune, așa cum a făcut și de această dată.

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate de aproape două săptămâni. A luat mai multe medicamente, dar fără rezultat

Într-un videoclip postat pe InstaStory, Bianca Drăgușanu a povestit că de mai bine de o săptămână se confruntă cu o alergie foarte puternică, pentru care nu a găsit niciun remediu, deși a încercat mai multe medicamente. Mai mult, pentru că lăcrimează excesiv, blondina a fost nevoită să renunțe la machiajul în jurul ochilor.

Te-ar putea interesa și: „E greu să fii ca mine”. Andreea Tonciu rupe tăcerea! Ce o diferențiază de alte vedete: „Și-au dorit atâtea în showbiz să mă copieze” / VIDEO

„Deci, nu știu ce se întâmplă, dar am mai bine de o săptămână de când mă confrunt cu o alergie care nu trece cu nimic. Mai bine de o săptămână, cred că am zece zile și am luat tot ce există antihistaminic, tot, toate care există pentru alergii eu le-am luat deja. Și nu pot să mă machiez pentru că îmi curg ochii încontinuu, adică exagerat de mult lăcrimez. Îmi doresc să nu mai plâng niciodată în viața mea, să existe un medicament care să oprească lăcrimarea, încât să nu mai pornească niciodată”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau: „Lucrurile iau altă turnură”

Te-ar putea interesa și: Dana Budeanu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva”

La ce proceduri estetice a apelat Bianca Drăgușanu în ultima perioadă

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a călcat de mai multe ori pragul medicului estetician și nu s-a ferit niciodată să recunoască atunci când a optat pentru o nouă intervenție. Recent, medicul estetician Auday Al-Ahmad a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, la ce proceduri estetice a apelat blondina în ultima perioadă.

„Bianca Drăgușanu a optat în clinica noastră pentru următoarele proceduri: o remodelare a formei buzelor cu acid hialuronic, slimming face cu botox, am injectat toxină botulinică în menton pentru o conturare mai pronunțată a trăsăturilor feței și o mezoterapie facială în care am folosit un cocktail de vitamine, aminoacizi și biorevitalizant pentru un ten hidratant și strălucitor. Ședințele de mezoterapie trebuie repetate la un interval de 4-5 săptămâni, iar celelalte proceduri au o remanență de 4-6 luni”, a spus medicul estetician Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel