„Nu-mi vine să cred!”. Cine a câștigat Chefi la Cuțite, sezonul 11: „Dați-mi o palmă, să mă trezesc la realitate”

Chefi la cuțite, captură video Antena 1
Descriere foto: Chefi la cuțite, captură video Antena 1

Chefi la Cuțite, sezonul 11, și-a ales marele câștigător.

Chefi la Cuțite, sezonul 11, și-a ales finalistul, în ultima ediție a competiției, de pe 20 iunie 2023. În marea finală au ajuns trei concurenți, unul din echipa fiecărui chef. Așadar, este vorba despre Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea, Laurențiu Neamțu, de la Florin Dumitrescu și  Paul Tudosescu, în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Fiecare finalist și-a putut alege câte cinci oameni, din foștii concurenți, care să-i ajute să pregătească meniul ce urma să fie jurizat și ce urma să fie prezentat în fața bucătarilor chefi, care, ulterior, decideau cine pleacă acasă cu suma de 30.000 de euro, prin notele acordate. Juriul a fost format din: Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Iosif Ștefănescu, Florin Ivan, Marian Cernat, Roxana Blenche, Bogdan Alexandrescu, Andreea Moldovan, Cătălin Petrescu, Alex Petricean și Marius Tudosiei. Așadar, cei 11 au fost nevoiți să noteze cu puncte de la 1 la 5 fiecare preparat, iar exigența a fost la cote maxime, întrucât în finală trebuiau să ajungă cei mai buni, spuneau ei.

Te-ar putea interesa și: Alimentul la care Cătălin Scărlătescu a renunțat definitiv: „Eram foarte gras”. Așa a slăbit peste 50 de kilograme

Cine este marele câștigător Chef la Cuțite

După 3 ore și jumătate extrem de intense, în care au fost nevoiți să gătească trei feluri de mâncare, emoțiile finaliștilor au revenit, întrucât competiția se apropia și mai repede de final. Așadar, Nina Hariton, care era și cuțitul de aur a lui Sorin Bontea, a fost marea câștigătoare a premiului de 30.000 de euro și a titlului de cel mai bun chef.

„Câștigătorul sezonului 11 Chefi la Cuțite este Nina!”, a fost anunțul făcut de Gina Pistol.

„Dați-mi o palmă, să mă trezesc la realitate. V-am promis!”, a spus concurenta, cu ochii în lacrimi.

„Nu pot să cred, deci am crezut că o să câștige băieții. Nu ai cum așa ceva.”, a spus și Sorin Bontea.

Citește și: Sorin Bontea, rețetă de mazăre cu pui: „Nu este greu de preparat și va fi foarte gustoasă”. Trucul inedit folosit de bucătarul chef

Cine este Nina Hariton

Nina Hariton are 31 de ani și este stabilită în Paris. Principala ocupație este aceea de agent imobiliar, însă, în timp, concurenta și-a descoperit și pasiunea pentru bucătărie. Așadar, a început să urmeze cursuri de gătit în Franța, ajungând ulterior să lucreze chiar în restaurantul deținut de chef John Carlino.

„Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomie franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a povestit Nina la preselecţii, potrivit a1.

VEZI și: Cătălin Scărlătescu, avertisment pentru părinți. Un desert extrem de iubit, pericol pentru sănătate: „Îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 iun 2023, 10:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience