„Nu-mi revin”. Marcel Pavel, devastat de durere. Artistul a pierdut trei ființe dragi în 2021: A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu

Data publicării:
Marcel Pavel, foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel, foto Facebook

Marcel Pavel a pierdut trei ființe dragi în 2021. 

Marcel Pavel trece printr-o perioadă foarte grea. Anul 2021 a fost unul deosebit de dificil pentru artist, care și-a pierdut mama, soacra, dar și cățelul. Acesta spune că nu reușește să-și revină din suferință. 

Marcel Pavel: Toată povestea asta m-a terminat


„În această perioadă tumultoasă și foarte grea pentru toată lumea, noi, artiștii, fiind puțin mai sensibili decât lumea „normală”, am trecut prin multe. Mie mi-a murit atât mama, cât și soacra. Toată povestea asta m-a terminat… La toate, de parcă nu era destul, s-a adăugat și moartea cățelului meu, pe care l-am iubit. A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu. Și nu-mi revin…”, a declarat Marcel Pavel pentru Fanatik. 

În luna august 2021, mama artisului, diagnosticată cu diabet, s-a stins din viață.

„Am avut mereu această teamă și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate. Am crezut totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi, inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără durere, printre stelele eternității! Adio… sau la evedere, scumpă mamă!”, scria Marcel Pavel pe rețelele de socializare, după ce și-a pierdut mama. 


Cel mai mare regret al artistului


Cu ceva timp în utmă, Marcel Pavel devăluia că nu a apucat să-și vadă mama, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare. 

„N-am mai vazut o inainte cu o luna jumate. Eu incerc sa trec cu demnitate peste subiectele acestea delicate cu mama mea.”, a spus Marcel Pavel la Antena 1.

 

Marcel Pavel s-a născut in 1959, in localitatea Independenţa, jud. Galaţi. Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violonist – un foarte bun instrumentist – o parte din educatia muzicală primind-o de la dânsul. Fraţii săi sunt deasemenea instrumentişti, Micky Pavel – saxofon, claviaturi, solo voce, Gigi Pavel – stabilit in Germania, saxofonist profesionist, Gina Pavel pianistă şi solistă vocală. Bunicul a fost un rapsod popular cunoscut si îndrăgit: Ion Taraş. Deşi nu a fost niciodată direct implicată in muzică, Marcel Pavel consideră ca îi datorează totul mamei sale.

Artistul şi-a arătat pasiunea pentru muzică la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe. A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel (jud. Argeş), la violoncel şi pian – auxiliar. Si astazi, Marcel Pavel isi aminteste cu mare placere si mandrie de orasul Campulung Muscel unde si-a petrecut copilaria si a inceput activitatea artistica.

A urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti, studiind în paralel în particular percuţia, iubind foarte mult stilurile de muzică rock şi jazz-rock. Este absolvent al UNMB (Universtatea Nationala de Muzica Bucuresti)-sectia Canto clasic.

În prezent este compozitor şi poliinstrumentist, cunoscând chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul si percuţia. Începând din anul 1981 a susţinut nenumărate turnee în străinătate: Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franţa (Paris), Elveţia (Lausanne, Geneva), Austria, Polonia, Egipt, Israel, Statele Unite ale Americii, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Cipru, Estonia, Republica Moldova.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel