”Nu mai există iertare”. Finalul primului sezon din CLANUL zdruncină orice așteptare

Data publicării:

Două vieți paralele. Două destine care și-au scris primul capitol din fila vieții pe parcursul a douăsprezece săptămâni. Au mai rămas doar câteva ore până când vom vedea cum se încheie primul sezon al serialului fenomen CLANUL! 

De la 20:30, Tudor continuă fuga... fie ea de moarte, spre adevăr sau spre a vedea cum se poate răzbuna pe Bebe Măcelaru, cel care i-a schimbat întreaga viață. De cealaltă parte, David se luptă cu dorința de a-l proteja pe Tătuțu, cel care i-a fost mereu aproape și de a o vedea în siguranță pe Ilinca, femeia de care s-a îndrăgostit în mod neașteptat. 

”Ce-a fost azi e o rușine. Un om singur ne-a făcut pe toți”, va spune în această seară Bebe Măcelaru către oamenii lui. Se pare că a venit vremea ca Tătuțu să se simtă depășit de planurile lui Tudor. Tocmai din acest motiv îi va și spune unuia dintre apropiați că ”Nu mai există iertare”... Întrebarea care apare este: să fie totul pregătit de fostul polițist aflat sub acoperire? Sau să mai existe o cârtiță în Clan? 

”O să mă retrag când simt că nu mai e nicio șansă”, îl va asigura Tudor pe Costoiu într-o discuție în care se va simți presiunea pusă asupra celor doi și a planului pe care-l credeau cândva perfect. Oare mai pot face ei ceva pentru a-l prinde pe Bebe și pedepsi pentru toate greșelile trecutului?

Într-o lume în care personajele cred că se cunosc, că știu exact ce plănuiește tabăra opusă sau că măcar își cunosc dușmanii, astăzi, o nouă Stăpână își va face apariția. Ce planuri are? Cu cine lucrează? Are puterea de a impacta totul? Vom afla în curând. 

Disperare. Fugă. Durere. Planuri bifate. Noi personaje. A mai rămas un singur episod până la finalul primului sezon. Diseară, de la 20:30, pe PRO TV se scrie capitolul cu numărul treisprezece și cel care va închide o primă parte a unei povești ce a captivat, ce a dus lupta dintre Poliție și Mafie la un nou nivel.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel