Nu mai e un copil. Cum apare pe rețelele de socializare fiica unui mare actor

Data publicării:

Are deja 19 ani și spune că până la 30 vrea să fie la casa ei, cu copii, la fel ca tatăl ei. 

Așchia nu sare departe de trunchi, dovadă o fac și copii vedetelor care încep să se facă remarcați de la o vârstă fragedă. 

Este și cazul fiicei lui Jude Law, Iris Law, care lucrează deja de 4 ani ca model și a reușit să se remarce prin atititudine și aptititudine. 

Tânăra încinge internetul cu fotografiile pe care le postează, multe dintre ele dezvăluind formele sexy cu care a înzestrat-o mama natură. Nu e o surpriză că tânăra este atât de frumoasă, doar tatăl ei este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. 


Mai mult, tânăra spune că tatăl său îi este model în viață și că își dorește să devină mămică până la vărsta de 30 de ani, la fel cum a proocedat și celebrul actor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fuzzy family

A post shared by ???? ???? ???????????????? ???????????? ???? ???? (@lirisaw) on


„Tata a fost foarte tânăr. A avut toți copiii până la 30 de ani. Mama, la fel. Ea avea, de asemenea, o față de copilaș. Nu-i pot ghici vârsta în poze. Îi spun: Ce, ai avut toți copiii până la această vârstă? Arată de 17 ani', a dezvăluit Iris Law pentru Daily Mail în urmă cu ceva vreme. 


Îndrăgitul actor, în vârstă de 47 de ani, are în total cinci copii: Iris Law, Rafferty Law, Rudy Law, Sophia Law, Ada LawGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel