„Nu mă puteam abține să nu plâng”. Andra, confesiuni emoționante despre colaborarea cu Smiley

Data publicării:

În direct, La Măruță, Andra a făcut declarații emoționante despre colaborarea cu Smiley: „Când am cântat refrenul acestei piese, nu mă puteam abține să nu plâng!”

Andra, iubita artistă și jurată a emisiunii Românii au talent și Smiley, antrenorul de la Vocea României și prezentatorul Românii au talent, au fost în platoul emisiunii La Măruță, de la PRO TV,  pentru a-și prezenta noua piesă ”Doar vina ta”. 

Lansată în urmă cu mai puțin de 24 de ore, piesa a strâns deja aproape un milion de vizualizări și se află în topul preferințelor de acasă. Încântat de noua colaborare, Smiley admite: „Eu sunt foarte bucuros. Noi doi așteptam de mult colaborarea asta”. Tot antrenorul Vocea României a completat că nu a avut în minte o piesă specială pentru vechea lui prietenă: „A fost o zi obișnuită când m-am dus la studio. Nu aveam în plan să fac o piesă pentru Andra”

Artista a continuat povestea cu declarații surprinzătoare despre zilele în care lucra pentru piesă: „A fost foarte greu. Mi s-a întâmplat o chestie extraordinară. Iubesc tot ceea ce cânt, am melodii de dragoste, dar când am cântat refrenul acestei piese, aveam un nod în gât și nu mă puteam abține să nu plâng!”. Trăirile acesteia i-au fost împărtășite și de Smiley: „M-am trezit în cabină cu aceleași sentimente. Aveam un nod în gât, dar în același timp îmi venea să râd”.

„E o piesa așa frumoasă, de dragoste împlinită. Pe noi ne-a făcut să plângem și să râdem în același timp când înregistram”, a concluzionat Smiley.

Discuția cu cei doi a continuat, aceștia depănând amintiri extraordinare din perioada în care au fost concurenții unuia dintre cele mai iubite show-uri de dans din țară. 

 

Andra și Smiley, prietenie longevivă

Înainte de lansarea piesei, Smiley a postat, pe Instagram, mai multe imagini realizate de-a lungul timpului, care care reflectă prietenia dintre el și Andra.

„Dacă vă uitați la pozele astea vă dați seama cam de cât timp ne cunoaștem. După atâția ani era și timpul să avem o piesă împreună. Și ce piesă! Abia așteptăm să o ascultați!”, a scris Smiley în dreptul fotografiilor.

„Ce amintiri frumoase! Parcă ieri eram niște copii și acum... suntem părinți! Mă bucur mult că prietenia noastră a rezistat în timp. A durat ceva să facem un duet, dar eu zic că a meritat așteptarea!”, a fost răspunsul Andrei, la postarea lui Smiley. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel