„Nu îți poți imagina ce a făcut cu mine”. Patrick Mouratoglou, desființat de o fostă jucătoare. Aravane Rezai vine cu acuzații grave la adresa antrenorului Simonei Halep

Data publicării:

Aravane Rezaï, fostă glorie a tenisului, care domina WTA, cu ani în urmă, a făcut o serie de declarații halucinante despre Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep. 

Într-un interviu din 2020, fosta sportivă îl desființa pe Patrick Mouratoglou, cu detalii de neimaginat din colaborarea pe care a avut-o cu acesta. 
Fosta tenismenă spunea că antrenorul punea o presiune uriașă pe ea, nu o lăsa să mânânce și o forța să se antreneze până la epuizare. Mai mult, ea îl acuza pe Patrick Mouratoglou că ar fi împins-o să se certe cu tatăl său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aravane Rezai (@aravane.rezai)

"La turneul din Bali l-am invitat pe prietenul meu, Patrick Mouratoglou. Am câștigat turneul și am decis să lucrăm împreună. La început, încă eram antrenată de tata și am lucrat cu ambii. Patrick mi-a adus o doză de profesionalism și m-a dus să mă antrenez pe cele mai bune terenuri.

Dar uneori era prea posesiv. Și nu își asuma responsabilitățile. A făcut presiuni asupra mea ca să-mi înfrunt părinții. M-a pus față în față cu ei pentru ca el să obțină ce dorea: control total. Voia să obțină rezultate și nu-i păsa în ce fel le obținea.

Îmi zicea «Îți promit că vei ajunge în Top 10. Trebuie să mă asculți». Am avut încredere totală în el. Dar nu e bine ca un bărbat să pună o fată tânără împotriva tatălui ei, în timp ce el stă și se uită. E un om pasionat de tenis, dar nu aș pune că e un mare antrenor. E un foarte bun om de afaceri.

Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine când am câștigat turneul de la Madrid... Abia mâncam, doar beam un pahar de lapte pe zi. Nici nu mâncam micul dejun. Abia puteam ridica telefonul. Eram ca într-o închisoare. Mă trezeam la 06:00 și alergam o oră sau două ore. Mă punea să fac exerciții chiar înainte de meci. Era prea mult. Oamenii din echipa lui, doctori sau nutriționiști, îi spuneau că mă voi accidenta dacă va continua în acest fel. Iar el le spunea că nu îi pasă.

Și nici nu-i păsa de sănătatea mea mentală. Punea multă presiune pe mine. Eram foarte slabă. Pentru fiecare meci mâncam doar foarte puțină salată. Aveam doar un pahar de lapte și salată în stomac. Nu mă lăsa să mănânc mai mult. Spunea că trebuie să slăbesc, dar nu se putea așa. Când lucram cu el, auzeam «Patrick tocmai a câștigat alt turneu». Asta e tot ce dorea, să fie cunoscut”, spunea Aravane Rezai, pentru Punto de Break.

„Poți plăti pentru greșelile altora!”. Andreea Răducan intervine în scandalul dopajului. Mesaj sfâșietor pentru Simona Halep: „Exact asta am simțit la Sydney”

 

Patrick Mouratoglou, decizie radicală în situația Simonei Halep. Antrenorul rupe tacerea: „În 30 de ani, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație”

 

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a avut o reacție mult mai detaliată, după ce sportiva a picat un test anti-doping, care-i poate pune capăt carierei. Dacă prima dată, antrenorul tenismenei a oferit un mesaj scurt, în care a spus faptul că îi rămâne alături campioanei în această perioadă grea, acum a ales să vorbească pe larg despre acest subiect controversat. Patrick Mouratoglou spune că nu s-a confruntat niciodată în cei 30 de ani în care activează  cu o asemenea situație, însă are încredere în principiile și valorile pe care Simona Halep le-a arătat de-a lungul timpului. Acesta crede cu tărie că românca este nevinovată și, pe această cale, a ales să le mulțumească tuturor sportivilor cunoscuți care i-au luat public apărarea tenismenei.

"Salutări, tuturor. În primul rând, vreau să spun cât de mare a fost șocul echipei noastre, când Simona ne-a informat în legătură cu testul doping de la US Open. În aproape 30 de ani în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație. Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal de mulți ani au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori.

Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord. De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut. Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul. Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%. Împreună, vom lupta să demonstrăm adevărul.", a scris Patrick Mouratoglou, pe contul personal de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel