„Nu i-am spus că plec cu fosta”. Detaliile neștiute de la începutul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Data publicării:

Tavi Clonda a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și actuala sa soție.

Relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda a început într-un moment foarte neașteptat, când niciunul dintre cei doi nu se gândeau inițial că poate fi vorba despre o poveste de dragoste. Una dintre cele mai mari piedici era faptul că artistul era implicat într-o altă relație pe vremea aceea, care, deși nu mai funcționa foarte bine, nu era încheiată. Astfel, chiar dacă începuse să-și facă drum către inima actualei sale soții, artistul spune că nu îi dădea acesteia încă prea multe speranțe, întrucât, în același timp, se mai vedea și cu fosta iubită, fără ca aceasta să știe. 

„O lună și ceva până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa.

Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat. Ea nu mă întreba cu cine sunt, noi nu ne întrebam.”, a declarat Tavi Clonda, potrivit wowbiz.

Citește și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Când au decis să-și dea o șansă

Tavi Clonda spune că nu a grăbit deloc lucrurile cu Gabriela Cristea și a lăsat totul să decurgă firesc. Mai mult, artistul susține că a fost încă de pe atunci sincer cu partenera de viață, căreia îi comunica adesea schimbările dintre el și fosta sa iubită, care a mai rămas o perioadă în locuința sa, după ce cei doi au pus punct relației.

„Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău. Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste.”, a continuat acesta.

VEZI și: „Mâncarea delicioasă a puturosului”. Rețeta de cocoșei cu care Gabriela Cristea face furori pe internet

Oamenii nu le-au dat șanse

Mai mult, oamenii nu le dădeau nicio șansă a începutul relației, povestea recent și Gabriela Cristea. Vedeta fusese înainte implicată în căsnicia cu regretatul Marcel Toader, motiv pentru care cu toți credeau că Tavi Clonda este doar o aventură de moment, menită să o „vindece” pe aceasta de traumele din trecut.

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii. Fusesem îmbrăcată cu o zi înainte cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci. Mi-a cântat și a doua zi, când îl văd, avea o cămașă roșie și el îmi spune „Am poftit la rochia ta roșie de ieri”.”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Citește și: Gabriela Cristea și „mama adoptivă”, Paula Crăciunescu, în bucătărie: „M-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel