„Mâncarea delicioasă a puturosului”. Rețeta de cocoșei cu care Gabriela Cristea face furori pe internet

Data publicării:
Gabriela Cristea, captură video Facebook
Descriere foto: Gabriela Cristea, captură video Facebook

Gabriela Cristea dezvăluie cum se prepară „Mâncarea delicioasă a puturosului”

Gabriela Cristea își delectează fanii, destul de frecvent, cu tot felul de rețete inedite. Recent, vedeta a postat un video în care dezvăluie cum prepară ea „Mâncarea delicioasă a puturosului”, mai precis, o rețetă rapidă de cocoșei, lângă care pune toate legumele pe care le găsește prin frigider. 

 

“Am luat doi cocoșei de la magazin. Este momentul să îi bag la cuptor, pentru că mie îmi place atunci când vin fetele acasă mâncarea să fie abia scoasă din cuptor sau abia luată de pe foc, gata doar să fie mâncată. Pe lângă puișorii ăștia, o să pun ce am mai găsit prin frigider, în afară de ceapa asta, pe care o curăț, o să pun un ardei, care e deja veștejit și nu mai poate fi mâncat ca atare. Atunci îl tai aici fâșii și îl pun ca să dea un strop de gust la puișorii noștri. Pe lângă astea am mai găsit niște roșii cherry, care sunt, de asemenea, semi-veștejite. Le-am spălat și le-am pus la uscat, apoi le-am aruncat aici pe unde se poate”, a dezvăluit Gabriela Cristea în filmulețul postat pe Facebook.


Vedeta folosește legumele învechite, pentru a evita astfel risipa alimentară

 

“Chiar dacă legumele se mai veștejesc, este bine să le recuperați și să le folosiți, așa cum fac și eu. Sunt împotriva aruncatului mâncării. Am curățat și ceapa. E momentul să o tai în patru bucăți și să o arunc pe aici, pe unde se poate. Am și un usturoi, pe care nu îl curăț, iau doar excesul de coajă și îl pun aici. Să știți că el se coace foarte frumos și este și foarte bun. Legumele acestea puteți să le puneți și în farfurie”, a mai spus ea.


Condimente potrivite și pentru meniul copiilor

“Acum condimentăm puiul. Am aici câteva boabe de piper roșu. Nu pun multe. Boaia dulce, pe care o pun peste tot. Adăugăm și piper Cayenne, dar de data asta pisat. Nu pun foarte mult, că o să mănânce și fetele și nu aș vrea să exagerăm. Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire. Adăugăm și un pahar zdravăn cu apă. A durat cinci minute să preparăm totul. Merge la cuptor și exact peste o oră o să fie gata”, a mai spus prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel