„Nu e posibil așa ceva”. Adela Popescu, revoltată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre criticile pe care Eva, în vârstă de doar 8 ani, le-a primit pentru rolul din „Tati part-time”.

Eva Măruță și-a făcut debutul ca actriță într-un film de lungmetraj, la vârsta de doar opt ani și are mare succes. Mulți au apreciat talentul fetiței, în timp ce alții nu a fost văzut cu „ochi buni” acest aspect, fapt care i-a făcut să aibă cuvinte dure la adresa micuței.

Adela Popescu, revoltată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”: „Nu e posibil așa ceva”

Adela Popescu a reacționat după ce Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a fost criticată pentru rolul principal pe care l-a avut în filmul „Tati part-time”. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, actrița a mărturisit că este revoltată de comentariile pe care unele persoane le lasă în mediul online la adresa Evei, un copil de doar 8 ani care și-a îndeplinit visul.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Eva Măruță a fost aleasă să joace în „Tati part-time”. BRomania: „Nu l-aș fi făcut fără ea. E un film de 1 milion de euro”

„Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu”

Adela Popescu a ținut să precizeze că și ea a trecut printr-o experiență similară atunci când era mică. Deși nu avea vârstă Evei, ci era puțin mai mare, actrița recunoaște că a fost foarte greu să facă față criticilor.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun”, a mai declarat Adela Popescu.

Citește și: „Tati part-time”- lecția de parenting de pe marile ecrane este pe locul 1 în Box Office-ul românesc. Eva Măruță și Alex Bogdan fac ravagii în prima săptămână de la lansare

Cătălin Măruță, despre comentariile negative aduse micuței Eva

Potrivit aceleiași surse, Cătălin Măruță a precizat că atenția lui este îndreptată spre cei 95% din oameni care au felicitat-o pe Eva și filmul „Tati part-time”. Mai mult, el a spus că i par amuzante comentariile negative și despre nepotism. Prezentatorul TV a mărturisit că este vorba despre un proiect privat în care persoanele implicate au scris scenariul și au considerat-o pe Eva potrivită pentru rolul din comedia „Tati part-time”.

Te-ar putea interesa și: Alex Bogdan a rămas surprins de Eva Măruță la filmările pentru „Tati part-time”. Ce a învățat actorul de la fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel