„Nu aveam oxigen”. Xonia rupe tăcerea despre BOALA autoimună cu care a fost diagnosticată: Am căzut într-o depresie cruntă

Data actualizării: | Data publicării:

Xonia a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Pe lângă starea fizică, artista a căzut și într-o depresie puternică, din cauza grijilor. 

Xonia a participat la Survivor, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală autoimună, despre care nu dorește să vprbească, însă a explicat stările cu care s-a confruntat și cum a reușit să se pună pe picioare, prin tratament, alimentație, dar și gândire pozitivă. 


„De când am fost diagnosticată cu o boală autoimună, viața mea s-a schimbat radical și a fost ca un roller coaster. Am trecut prin clipe extrem de grele pe plan mental și psihic pe care nu le doresc nici celui mai mare dușman. Nu am dat prea multe detalii pentru că nu am fost pregătită să discut deschis despre problemele cu care m-am confruntat și ce traume am avut, dar nici nu am vrut să mă vadă lumea ca pe o victimă. Sunt o persoană pozitivă de fel și îmi place să nu știe lumea ce probleme am eu și să transmit o stare de bine fiecărui om pe care-l întâlnesc. Poate o să împart cu voi mai mult, dar ce pot să spun este că această cumpănă a fost o mare trezire pentru mine și o binecuvântare.


Aș minți dacă aș zice că nu aș schimba trecutul, dar sunt un om asumat, deciziile pe care le-am luat au repercusiuni și am ajuns pe acest drum ca urmare a faptului că nu ar fi putut să mă schimbe nimic altceva decât ceva atât de grav. Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea pe care o am în ziua de azi, care nu este una perfectă, dar mă descurc cu ea și am ajuns să fiu și la Survivor. Iar asta este o mare reușită pentru mine, ținând cont că, acum câteva luni, aveam nevoie urgent de transfer de sânge și fier, fiindcă eram anemică și îmi era imposibil să practic orice sport, deoarece nu aveam oxigen și mă confruntam cu stări de leșin”, a declarat Xonia pentri Viva. 

S-a luptat cu depresia și stări de anxietate


Mai mult, vedeta spune că boala a debutat în urma unei depresii, iar aflarea diagnosticului a aruncat-o în ghearele anxietății. 


„Am luptat cu depresia înainte să mă îmbolnăvesc, iar anxietatea a venit după ce am fost diagnosticată și am căzut, iar, într-o depresie cruntă. M-a ajutat foarte mult familia mea, care mi-a fost întotdeauna alături. Sunt extrem de norocoasă cu familia pe care o am, dar cel mai mult eu m-am ajutat, bineînțeles cu sprijinul persoanelor dragi, dar și cu specialiști care m-au îndrumat. Este o vorbă: „Dacă nu vrei să te ajuți pe tine însuți, nimeni nu te poate ajuta, și este foarte adevărat. Am evoluat foarte mult ca persoană, mă cunosc cel mai bine acum, mi-am vindecat traumele, mi-am rezolvat fricile, am făcut schimbări majore în viața mea privind alimentația, stresul și m-am reconectat cu spiritualitatea și cu Dumnezeu”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

 

Xonia se confruntă cu aceste probleme de mai mult timp

În urmă cu câteva luni, vedeta a vorbit, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, despre problema cu care se confruntă. vedeta ajunsese să fie acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce, fanii au tot văzut-o cu fața umflată. 

“Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia, în urmă cu ceva timp, la PRO TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel