„Nu am avut copilărie, merit tot ce am”. Albert NBN, după ce a fost întrebat dacă și-ar fi dorit mai multă școală: „Nu prea m-a afectat”

Data publicării:
Albert NBN / Youtube HappyFish
Descriere foto: Albert NBN / Youtube HappyFish

Albert NBN este una dintre vedete care au pășit recent pe scena showbiz-ului din România. Fiind invitatul lui Gojira, Albert NBN a oferit detalii curpinzătoare publicului român. El are o audiență mare, așa că nu a fost ferit și de critica anumitor români.

Albert NBN face parte din generația tânără de trapperi români care au captat atenția tinerilor din România. Alături de Gheboasă, artistul reprezintă una dintre ultimele adiții ale trapp-ului românesc. 

Ca și Gheboasă, și Albert NBN a fost criticat pentru versurile sale, iar tânărul artist nu a ezitat să se apere în fața criticilor, invocând „beneficiile pe care statul le are de pe urma taxelor încasate de la concerte, Youtube și alte surse, generate tocmai de versurile cu înjurături”.

EL a fost invitat recent în podcastul lui Gojira, cu care a purtat mai multe subiecte de discuție. Printre acestea s-a conturat și întrebarea lui Gojira pentru Albert NBN, care este legată de școală.

Astfel, Gojira a lansat întrebarea: 

„Ți-ai fi dorit să ai mai multă școală sau să fi învățat mai mult?”.

 

Youtube video image

Apoi, după ce s-a gândit puțin, Albert NBN a punctat faptul că nu s-a simțit ajutat de școală mai deloc, dimpotrivă, el a renunțat la ea pentru a-și începe cariera muzicală.

Totodată, el specifică și că nu dorește să insufle copiilor abandonul școlar, că nu toți pot fi norocoși.

Că veni vorba și de noroc, concepția tânărului artist despre lume și oameni se reduce la o vorbă a cumnatului său: există oameni „miruiți” sau luptători. El spune că se află în prima categorie, că nu a fost nevoit să lupte foarte tare pentru visul său, dar că a avut noroc.

„Stai să mă gândesc. Nu prea m-a afectat. Dar uite, nu vorbesc chiar atât de corect. Am niște scăpări de le scap... frumos rău de tot, știi ce zic? 

Dacă nu puteam fi coerent sau să leg o propoziție până la capăt, da, mergeam la școală. Cred că aici e de capul tău (arată spre cap). La școală te duci să înveți să vorbești corect, la modul virgulă, cratimă, să nu zici „Fetele joace sport”.

Matematica, nu știu, chiar încerc să scot ceva bine din școală, dar chiar nu pot. Încerc să spun copiilor că e bine să meargă la școală, dar nu am cum să zic din punctul meu de vedere, că pe mine nu m-a ajutat școala. Dar ei să se ducă la școală că poate nu toți au norocul pe care l-am avut eu, poate nu toți au norocul să doarmă pe o ureche, să nu meargă la școală și după două luni să facă bani. Pe urmă, dacă nu ai nici școală, dar nici nu faci bani, pe unde te angajezi?”, spune Albert NBN.

 

Recunoști că ai avut noroc?

Gojira l-a întrebat pe Albert NBN dacă recunoaște că a avut noroc în cele din urmă, moment în care artistul spune și care este concepția sa despre oameni în viață.

„Da. Părerea mea aici e că trebuie să fii „miruit”. Vorba cumnatului meu, în viața asta sunt 2 feluri de oameni. Sunt cei „miruiți”, norocoși, și cei luptători. Unii luptă să ajungă undeva, alții sunt de „sus” plecați, miruiți în frunte, de la Dumnezeu.

Eu sunt unul dintre norocoși. Nu prea am luptat pentru visul ăsta. Că am trecut prin ce am trecut eu e altceva, e strict viața mea, am suferit o grămadă, frate. Nu am avut copilărie. Mai bine munceam decât să sufăr cât am suferit. Cred că merit tot ce mi se întâmplă. Am sufletul curat, am și trecut prin experiențe urâte, am și suferit, am și stat fără tată. Nu știu, mi se pare că merit”, a mai spus Albert NBN.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel