„Nu ai dreptul”. Antonia a răbufnit. Gestul care a scos-o din minți: Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil!

Data publicării:
Antonia, captură Video YouTube
Descriere foto: Antonia, captură Video YouTube

Antonia a transmis un mesaj tranșant.

Antonia a răbufnit, pe rețelele de socializare, după ce câțiva internăuți au folosit poze cu fii ei pe Insta Story. Artista s-a arătat extrem de deranjată și le-a transmis acestora să înceteze. 

”Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, a scris Antonia pe InstaStory.

În depresie, din cauza răutăților de pe internet

Artista spune că are multe momente în care primește mesaje răutăcioase din partea fanilor, iar acestea o afectează destul de mult. 

Antonia a mărturisit că a suferit de o mică depresie din cauza mesajelor jignitoare și de multe ori preferă să stea departe de rețelele de socializare. Artista spune că nu doar ea este jignită și amenințată, ci și familia ei. Antonia a rămas surprinsă când a văzut că un copil de doar 12 ani le dorea moartea băieților ei. 


Invitată în podcastul Aproximativ Discuții cu Gojira, Antonia a vorbit deschis despre carieră, răutățile oamenilor, relația cu Alex Velea și planurile pe plan muzical pentru anul care urmează. 


Vedeta are un mesaj pentru cei care jignesc în mediul online și pentru cei care îi amenință familia. 


„Îmi pare rău că lumea vorbește foarte urât și repet mă scârbește modul în care se exprimă unii, cât de creativi sunt în cuvintele cu care scriu. Îmi scriu uneori mesaje foarte lungi doar ca să îmi spună o chestie. 


Am trecut printr-o perioadă cu un soi de depresie din cauza social media. 


E nasol pentru că e foarte ușor să spui „nu pune la suflet. Vezi că are 12 ani, e un copil”. Pe mine nu mă interesează câți ani are, faptul că poți să scrii așa ceva este o atrocitate pentru mine. Dacă ești mic și te duce capul să scrii atât de urât, e groasă cu tine când ești adult.  Dacă ești în stare să spui asta acum înseamnă că nu ai scrupule”, a spus Antonia, invitată în podcastul „Aproximativ Discuții” cu Gojira. 


Chiar dacă este mulțumită și recunoscătoare de frumusețea cu care s-a născut, Antonia și-ar dori ca uneori oamenii să vadă mai departe de trăsăturile ei fizice. 


„A ajuns clișeicul „cea mai frumoasă, e frumoasă”. Mi-era mie rușine să citesc articole despre „cea mai frumoasă”. Părea la un moment dat că plătesc eu să se scrie despre mine așa ceva. Gata! A înțeles lumea. Când mai dădea lumea interviuri despre mine la concert: ce părere aveți? - e foarte frumoasă. Și eram: „mai și cânt, îți mai spun o glumă. Nu mă plâng. Sunt super mulțumită, dar e efortul puțin mai mult ca să zic”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel