Oana Matache, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Când s-au cunoscut cei doi: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Matache și noul iubit, captură video/ Oana Cosânzeana
Descriere foto: Sursa foto: Oana Matache și noul iubit, captură video/ Oana Cosânzeana

Oana Matache și iubitul ei au vorbit despre povestea lor de dragoste.

După mai multe zile când în mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora Oana Matache, sora Deliei, s-ar fi despărțit de actualul soț, blondina a confirmat în final vestea, ba chiar s-a afișat cu noul iubit în public. Cei doi și-au făcut apariția în mediul online prin intermediul unui live, acolo unde Oana a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul căsniciei cu Răzvan, dar și-au declarat și dragostea public unul față de celălalt, semn că povestea de dragoste durează deja de ceva timp. 

Oana Matache, noi detalii despre relația cu iubitul ei

Oana Matache și Radu Siffredi continuă seria dezvăluirilor despre relația lor. Într-un video postat pe Twitch, cei doi au dezvăluit când s-au cunoscut.

„Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui (n.r.: clipul a fost postat pe YouTube acum 6 luni și se numește „Să îți dau la Mu”). A doua oară ne-am cunoscut la el acasă. La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat”, a spus Oana Matache pe Twitch despre începuturile relației lor, însă aceasta a fost contrazisă imediat de Radu.

Mănânci rahat! A fost o fază să trec printre picioarele ei”, și-a amintit băiatul. „Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună”, a completat Oana Matache, potrivit Fanatik.

Am lucrat împreună… tot!”, a continuat Radu, fiind de înțeles pentru orice persoană ce înseamnă „a lucrat tot”, dat fiind că au vorbit despre relația lor.


În aceeași sesiune vide, Oana Matache a dat de înțeles că familia nu o susține și nu este de acord cu relația ei. 

„Ca fată, ca băiat, ca orice, aș prefera să mă nasc într-o familie care nu merge și să o văd pe maică-mea că e pe picioarele ei. Îmi iau copiii și o iau de la zero. Mi se pare ok să faci asta ca femeie. Aș vrea să învăț asta de la mama mea decât să învăț că în viață trebuie să bifezi 60 de ani lângă același om și, indiferent cum e, e al tău!”, a spus Oana Matache.

Gina Matache nu este de acord cu noua relație a fiicei sale

Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, îl denigrează în mediul online sub diferite forme, spre surprinderea tuturor. Totul a pornit de la o fotografie pe care artista a pus-o în mediul online, unde a stârnit un val de reacții și a răspuns la zeci de comentarii. Femeia se arată cu a fi copleșită total de această situație neașteptată și spune că bărbatul din viața Oanei nu este deloc un exemplu bun pentru nepoții săi. 

”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

Vedeta spune că a făcut această postare din dorința de a auzi și sfaturile altor părinți, întrucât aceasta este cu adevărat disperată de situația pe care fiica ei a creat-o. Mai mult, Gina Matache spune că Oana nu ar fi trebuit să stea în căsnicia cu Răzvan dacă nu mai era fericită, însă „personajul” care este în prezent lângă ea nu este deloc potrivit. 

„Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zi doar că personajul este dubios. Spun asta pentru că am multe video cu ipostaze dubioase.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel