Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

foto Andrea Piacquadio / Karl Fredrickson
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio / Karl Fredrickson

Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2022:

Michel de Nostradame s-a născut în Provence, în 1503. Cunoscut ca Nostradamus, celebrul francez și-a bazat predicțiile pe astrologie, dar a studiat și alte științe oculte care l-au dus la munca sa care a rezultat în câteva sute de catrene (strofe a câte patru versuri). Sunt multe metafore în lucrările sale, așa că nu întotdeauna interpretările sunt date cu acuratețe.

Iată câteva dintre interpretările lucrărilor lui Nostradamus pentru 2022, anul Tigrului:

1. Dolarul se va prăbuși. 

Nostradamus a prezis căderea dolarului. Inflația va scăpa de sub control în 2022 și va face dolarul să se prăbușească.


 
2. Putin va fi ucis în 2022

Cel puțin cinci tentative de omor au fost comise la adresa Președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Predicția lui Nostradamus, așa cum spun cei de la Senseopedia aici, arată că temutul Președinte va muri în 2022, în timp ce va fi pe mare, fiind secerat de un fulger.

3. Încălzire globală. În 2022 va veni un mare uragan în Franța. Război

În 1555 el a prezis și încălzirea globală: „Peștii din Marea Neagră vor fierbe”. Totodată, în Franța va veni un mare uragan din cauza căruia se vor produce mari inundații, dar în alte zone va veni și seceta. Oamenii vor fi afectați de foamete apoi. „Mierea va costa mult mai mult decât ceara pentru lumânări, atât de mare va fi prețul grâului că oamenii vor ajunge să se mănânce între ei” . Nostradamus a ajuns la concluzia că anul 2022 va fi un an al inflației și un an în care foametea va duce la răscoale. Tot pentru 2022, Nostradamus a prezis invazia Franței sau un război în Franța, aceasta fiind atacată de puterile din est.

4. Inteligența artificială va deveni un pericol pentru oameni

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,/ Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:/ De către ucenicii săi invitați să fie nemuritori,/ Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în foc.” Computerele se vor trezi și vor privi umanitatea ca fiind inferioară lor. Oamenii vor fi distruși de roboți.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 18 mai 2022, 18:28 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience