Noua iubită a lui Alex Bodi, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu: „Este egal cu zero”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Bianca Iordache/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Bianca Iordache/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, i-a transmis un mesaj Biancăi Drăgușanu.

Bruneta susține că ceea ce spune Bianca Drăgușanu legat de Alex Bodi, sutn doar minciuni. Potrivit brunetei, ea este într-o relație cu afaceristul, iar acesta nu îli dorește să se împace cu fost lui soție. Ba mai mult, noua iubită a lui Alex Bodi susșine că ceea ce Bianca Drăgușanu declară, „este egal cu zero”. 


„Ea poate să afirme multe lucruri, atât timp cât el este cu mine și eu știu că nu este așa cum spune ea, poate să spună ce vrea ea. Chestiile astea pe care Bianca le afirmă sunt egale cu zero, pentru că nu mă privesc și știu că nu este așa”, a declarat Bianca Iordache pentru cancan.ro.


Bianca Iordache are doar cuvinte de laudă la adresa lui Alex Bodi. Aceasta spune că se cunosc de multă vreme și totul va veni de la sine. Ba mai mult, bruneta susține că nu are nevoie de flori din partea bărbatului, ci doar de atenția și dragostea lui. 


„Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el”, a declarat noua iubită a lui Alex Bodi în cadrul emisiunii Showbiz Report. 


Alex Bodi nu suportă singurătatea. Omul de afaceri susține că nu poate sta singur, decât atunci când meditează sau are nevoie de timp pentru el și pentru liniștea lui. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început acum o nouă relație cu o brunetă extrem de sexy. 


„Singurătatea este cel mai teribil lucru din lume, este tragic. Niciodată nu sunt singur, și nici nu vreau să fiu singur. Mai am momentele mele când meditez, stau singur, mă încarc. E mai rău să fii singur decât să fii sărac”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

 

Citește și: Simona Gherghe recunoaște că a fost atacată și ea la Acces Direct: „Mi-a fost frică pentru viața mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel