Nouă cale pentru o ZODIE în 2021! Astrolog: Cuceriți lumea, ca voi nu mai e nimeni!

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Allef Vinicius
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Allef Vinicius

O zodie primește vești foarte importante. 

„Saturn retrograd în Vărsător vouă nu vă strică apele atât de mult. Marte este în continuare în Rac și va face un trigon cu Neptun. Vor fi toane. Azi vreți, mâine nu mai vreți. Cuceriți lumea, ca voi nu mai discută nimeni. Comentați. 

Totuși, o mică atenție la eclipsa de pe 26 mai. Rugămintea primară ar fi să nu încercați să judecați partenerul sau la locul de muncă. Să nu aveți o atitudine în care voi sunteți cel mai deștept. Încercați să vă înțelegeți cu oamenii. În rest, eclipsă vă poate da o idee, unde mai puteți călători, sau o idee în zona de studiu”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie. 

Lună Plină în Săgetător şi prima eclipsă din 2021

Pe 26 mai, ora 14:14, va fi prima eclipsă a anului 2021, de data aceasta una de lună (totală). Tot atunci, vom avea o Lună Plină în Săgetător.

„Aspectele momentului conduc la o luptă între ce știm și ce credem, între prejudecăți și toleranță. Și cum Neptun va fi conjunct cu descendentul lunii pline, vă recomand să folosiți această perioadă pentru a accepta că există diversitate pe această planetă”, a spus Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel