Nou scandal între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Decizia care le provoacă un conflict major

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, sursa Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, sursa Instagram, captură video Youtube

Alina Sorescu a fost noi declarații cu privire la procesul de divorț pe care îl are cu Alexandru Ciucu și a dezvăluit de ce nu reușesc cei doi să ajungă la o înțelegere cu privire la programul fetelor.

A trecut mai bine de un an de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că divorțează, după mai bine de 12 ani de căsnicie. Cu toate acestea, se pare că procesul nu s-a finalizat nici acum, iar neînțelegerile dintre cei doi au loc în continuare. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Alina Sorescu a mărturisit că nu reușește să ajungă la un consens cu fostul soț în ceea ce privește programul de vizită al celor două fetițe pe care le au împreună.

„Procesul nu este încă finalizat. Procesul se va relua într-o lună, este de fapt apelul la procesul principal care s-a încheiat cu o primă hotărâre acum un an, iar în primăvară se reia. Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin.

Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate. Când am depus acțiune de divorț, lucrurile erau începute de 6 luni, iar eu nu am vorbit. S-a auzit despre situația noastră când el a depus ordonanța prin care a cerut domiciliul fetițelor la el. Eu am vorbit despre acest divorț prin prisma programului fetițelor”, a mai declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: „Îi dau în judecată”. Cristina Șișcanu, păcălită după ce a dat o comandă pe internet. Ce a primit în colet: „Nu cred așa ceva, sunt niște chinezării”

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil”

Recent, Alexandu Ciucu a vorbit pentru prima oară despre separarea Alina Sorescu și spunea că are anumite nemulțumiri. Designerul mărturisea că nu poate lua legătura cu mama fetelor sale și că i se pare că petrece foarte puțin timpul cu fetițele. Cu toate acestea, Alina Sorescu susține că acesta nu a încercat să încheie lucrurile amiabil și că acum vorbesc doar prin prisma avocaților.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime. El a spus că nu poate vedea fetițele, dar nu este adevărat. Prima hotărâre judecătorească a fost ca fetițele să stea o săptămână cu săptămână, ceea ce s-a și întâmplat

Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor. Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum. El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend”, a mai declarat Alina Sorescu.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel