Nou scandal în familia Dolănescu. Gestul prin care Ionuț Dolănescu și-a înfuriat fratele: „Nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit”

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Ionuț Dolănescu a lansat un nou atac împotriva fratelui său. 

Ionuț Dolănescu și fratele său, Dragoș, sunt departe de a îngropa securea războiului. Încă de la moartea tatălui lor, regretatul artist Ion Dolănescu, cei doi au pornit un aspru conflict, pe care par să nu-l mai încheie, pentru că, acum, a apărut un nou motiv de ceartă între cei doi. Totul a pornit de la cea mai nouă piesă lansată de artist “Frate dragă, măi frăție”, care e inspirată din propria poveste de viață a lui Ionuț Dolănescu. Acest lucru nu a fost însă deloc pe placul lui Dragoș, care se simte direct atacat prin acele versuri. Acesta consideră că este doar o strategie de-a fratelui său de a acapara atenția publicului. 

”Nu este pentru prima oară când mă atacă în piesele lui. Așa face mereu când are de lansat câte un album, când are nevoie de publicitate.

Este un fel de a se promova, de a fi în centrul atenției, ca să-și vândă albumul și să aibă concerte.

Dacă acest cântec îl ajută să plătească lumina și gazul, pe bune dacă mă supăr. Fratele la nevoie de cunoaște, nu?”, a dezvăluit Dragoș Dolănescu, pentru Playtech.

VEZI și: Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Unde se află mormântul artistei: "A vrut să lase lucrurile aranjate"

 

Dragoș Dolănescu, deranjat de gestul fratelui său

Dragoș este cu atât mai supărat cu cât Ionuț a ales să facă asta acum, în Postul Crăciunului, când toată lumea ar trebui să încerce să fie mai bună și mai liniștită. De asemenea, el consideră că poartă cu mândrie numele tatălui său, nicidecum nu-l face de rușine, lucru demonstrat prin gesturile de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

„Nu înțeleg însă de ce nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit. Mai ales acum, în Postul Crăciunului. Face tocmai acum acest scandal, după aproape 14 ani de când Ion Dolănescu a murit. Eu n-am vrut niciodată să fiu vedetă, să ajung pe la televiziune în România. Am mers doar ca să îi mai dau replica atunci când m-a atacat.

Îi fac numele de familie de râs? Păi, cu acest nume eu am fost deputat în Costa Rica. Am donat din salariul meu de politician celor sărmani. Am cărat făină cu cârca, tone de saci, pentru șomeri, în pandemie, ca să aibă ce pune pe masă. Știe el, oare, că eu am fost votat în Top 5 politicieni din Costa Rica? Numele tatălui meu îl port cu onoare și cu mândrie. Am o viață demnă”, a continuat el. 

 

VEZI și: Ion Dolănescu, ultima dorință. Ce l-a rugat artistul pe fiul său, Dragoș, înainte să moară

În ciuda spuselor de fratele său, Dragoș Dolănescu spune că regretatul artist l-a iubit în aceeași măsură și pe el, asemenea fratelui său. Acest lucru a fost demonstrat prin gestul pe care acesta l-a făcut înainte să urce la ceruri.

„Înainte de a pleca la Cer, tatăl nostru mi-a dedicat o piesă în care spunea că am ochii și sufletul lui. Valorează mai mult decât un test ADN. Ce dovadă mai vrea Ionuț? Tata m-a iubit mult. Am avut o relație foarte bună, de suflet. Îl visez când urmează să am perioade mai delicate. Poate așa vrea să mă avertizeze. Tata ne-a iubit pe amândoi, sunt convins”, a mai adăugat Dragoș Dolănescu.

Care sunt versurile controversate

„Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire.…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel