Nou început pentru Fuego! Veți urmări un manifest, pe versuri cutremurătoare, despre situația actuală a României

Data publicării:
Fuego, foto arhiva personala
Descriere foto: Fuego, foto arhiva personala

Nou început pentru Fuego!

Artistul începe un nou sezon al emisiunii ”Drag de România mea!” la TVR 2. Îl veți vedea, duminică de duminică, de la ora 13.00. DC News vă prezintă un interviu cu Fuego în care veți afla mai multe despre noul sezon al emisiunii sale.

 

DC News: Ce așteptări și surprize ai de la noul sezon ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”?
 

„Mă aștept ca oamenii să ne urmărească duminică de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Mă aștept ca fiecare să înțeleagă că în marea aceasta de comercial, e nevoie și de ceva esență, de ceva clasic, din care oamenii să poată și învăța ceva. Mă aștept să placă tot ce-am pregătit și să surprindem, pentru că venim cu momente artistice, cu noi fațete ale invitaților mei, muzică bună și surprize la care nu se așteaptă foarte multă lume. Avem și celebrări, duete și multă emoție, fie că vorbim de artiști, oameni de televiziune, actori sau trupe de succes. Eu cred că emisiunea aceasta este o bună alternativă, este un spectacol de televiziune pentru toate vârstele, variat, care nu aduce neapărat certitudini, dar prezintă eroi și calitate și merită să te răsfeți acum, în vremuri complicate, cu astfel de stări. Până la finalul anului, în fiecare duminică, vă aducem premiere și exclusivități și-mi doresc din suflet să menținem statutul de lideri ai postului și să ajungem în cât mai multe case. 

Cred că iată, de trei ani, reușim să impunem eleganța, decența și bunul simț ca stări de fapt. Dăm șansa artiștilor, de ieri până azi, să-și cânte muzica și să-și promoveze munca fără a fi nevoiți să găsească un cârlig. Nu fugim după audiență neapărat și n-am făcut nici un fel de compromis. Cu siguranță suntem pe placul multora la fel cum sunt și mulți care nu ne plac. Este, până la urmă, sensul de a merge mai departe. Iar sezonul șapte, credeți-mă, vine cu nume de marcă, cu ipostaze la care nimeni nu se așteaptă, povești interesante și voie bună. Nu ezit niciodată să aduc folclor în emisiunea mea. Avem gale de folclor, cu artiști consacrați sau cu tineri, asta pentru că muzica populară face parte din identitatea noastră și are eroi memorabili. Uite, pot să vă spun și câteva nume care vor surprinde toamna aceasta, în emisiunea mea – Maria Ciobanu, Marius Manole, Dan Puric, Cornel Palade și Romică Țociu, Ozana Barabancea, Jorge, Elena Moșuc, Paula Seling și mulți alții!”, a declarat Fuego pentru DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel