Nou caz Caracal în Piatra Neamț?! Minora a sunat la 112. Crimă șocantă! Sorin Ovidiu Bălan, dur după intervenția Poliției

Data publicării:
Politia Romana, foto Facebook
Descriere foto: Politia Romana, foto Facebook

O adolescentă, în vârstă de 16 ani, a omorât un bărbat care ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze. Totul s-a petrecut într-un apartament din Piatra Neamț.

Se pare că bărbatul i-a spus fetei de 16 ani că o va angaja, însă a sechestrat-o și a încercat să o violeze, apoi ea a încercat să se apere și l-a înjunghiat mortal. Fapta a avut loc în jurul orei 01:00, într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț. În încercarea de a o găsi pe fată, polițiștii ar fi spart o altă ușă, notează DC News.

„O adolescentă de 16 ani, ținută captivă, își omoară agresorul. Informațiile noastre susțin că a sunat la 112 și înainte de a recurge la acest gest extrem”, a spus Cătălina Porumbel, marți după-amiază, la Antena 3. 

Ulterior, Sorin Ovidiu Bălan a fost întrebat dacă putem vorbi despre un alt caz Caracal: „S-a întâmplat ceea ce era de prevăzut. Autoritățile nu sunt capabile să protejeze cetățenii. Am văzut Caracalul. Am văzut după o groază de femei care au depus zeci, sute de plângeri la Poliție, spunând că sunt amenințate, urmărite de către soți geloși, prieteni, și care au fost, ulterior, căsăpite. Am văzut Poliție care stă la ușă să se facă o anumită oră, am văzut Poliție care greșește adresele. Ce ne rămâne de făcut dacă autoritățile nu sunt în stare?! Să ne apărăm singuri!”

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel