Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. Cum se simte artistul: „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a ajuns la urgență la spital după ce a fost găsit inconștient în propria locuință. La trei luni de la incident, apar noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului artist.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți artiști. Deși era mereu plin de energie, se pare că problemele de sănătate nu-i dau pace îndrăgitului interpret de muzică populară. În urmă cu trei luni, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în propria locuință.

Artistul  a stat în spital aproximativ două săptămâni. Inițial, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 

De mai bine de trei luni de la incident, toată lumea s-a întrebat care mai este starea de sănătate a artistului. Singura persoană care a dat detalii legate de artist a fost soția acestuia, Elena. Cu toate astea, partenera de viață a artistului este rezervată în declarații.

Totuși, o persoană apropiată artistului a declarat că nu mai știe nimic despre, iar cei care îl cunosc sunt interesați de starea sa. „E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat un apropiat al cântărețului pentru Fanatik.ro.

 

Ce spunea soția artistului despre starea de sănătate a acestuia

 

La scurt timp după ce a fost externat, Elena a declarat că starea de sănătate a soțului său este una bună și că urmează un tratament. Totodată, femeia a precizat că artistul nu și-a pierdut încă vocea și că obișnuiește să îi cânte prin casă.

 

„Starea lui e una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a declarat Elena Sinulescu pentru playtech.ro.

 

Citește și: Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a fost externat din spital. Care este starea de sănătate a artistului: „Sunt viu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel