Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a fost externat din spital. Care este starea de sănătate a artistului: „Sunt viu”

Data publicării:
Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță a oferit primele declarații după ce a fost externat. Artistul a ajuns la spital cu simptome specifice ale unui accident vascular cerebral. 

În urmă cu două săptămâni, Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital cu simptome specifice ale unui accident vascular cerebral. Artistul se simțea rău, nu se mai putea ține pe picioare, așa că a ajuns pe mâinile medicilor. 


Gabriel Cotabiță s-a luptat de-a lungul timpului cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu șase ani, acesta a fost la un pas de moarte, după ce a făcut infarct în sala de fitness. Artistul a scăpat ca prin minune din ghearele morții cu multă rugăciune, dar și cu ajutorul medicilor. De atunci,cântărețul a reușit să își schimbe complet stilul de viață.

 

Acum că a fost externat din spital, Gabriel Cotabiță a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate. Artistul spune că se simte mult mai bine, dar nu știe ce diagnostic i-au pus medicii. Cântărețul le pregătește fanilor două melodii de dragoste și este deja activ pe plan profesional. 


”Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a spus el pentru impact.ro.


Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19


Artistul a fost infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an și a stat internat în spital până când rezultatul testului a ieșit negativ. Fiica lui a oferit atunci detalii despre starea de sănătate a acestuia. Chiar dacă nu a avut o formă gravă a bolii, artistul s-a temut pentru viața lui, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea deja. 


„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat fiica lui, pentru Antena Stars, la începutul anului.

 

Citește și: Gigi Becali, AMENDAT după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Să-i oferim anonimitatea pe care o merită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel