Noi imagini cu Vlad Pascu, în care acesta se laudă cu bani și droguri: Am businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața

Vlad Pascu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Pascu, foto Instagram

Au apărut noi imagini cu Matei-Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai și a ucis doi studenți la Geografie.

Într-un nou clip apărut pe Reddit, Matei-Vlad Pascu apare alături e o fată și se laudă cu banii și cu afacerile pe care le are pe numele său. Fata din clip vorbește despre substanțele interzise pe care le folosește alături de Matei-Vlad Pascu pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există în momentul de față business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața“, spune Vlad Pascu.

„Aste-a pentru tine“, îi spune fata, cu referire la substanțele interzise, după care adaugă „noi nu suntem toxicomani, noi suntem ...(cuvinte ce nu pot fi reproduse)“.

 

Vezi continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 22 aug 2023, 13:07 | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience