Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Actorul se află încă sub supravegherea medicilor

Data publicării:
Ion Caramitru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Caramitru, sursa foto Facebook

Ion Caramitru se află încă internat în spital. Care este starea de sănătate a marelui actor?

Ion Caramitru are probleme de sănătate și a fost internat de urgență la spital. 


Actorul ar fi trebuit să participe în aceste zile la Festivalul Serile Filmului Românesc de la Iași, dar organizatorii au anunțat că marele actor nu va mai putea încânta publicul cu prezența sa deoarece se află sub atenta supraveghere a medicilor. 


Oamenii așteaptă cu nerăbdare să afle noi detalii despre starea de sănătatea a actorului. Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale din Bucureşti, a oferit mai multe amănunte despre starea actorului. 


„Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.


Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile.


În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.


Ioan Onisei susține că marele actor se afla acasă, în concediu de odihnă, atunci când a început să se simtă rău. Ion Caramitru a mers imediat la spital pentru a afla care este cauza acelor stări febrile. 


„A fost trecut de doctori pe antibiotic, dar totul va dura, inclusiv seria de analize, până când medicii vor identifica despre ce este vorba. Se vorbeşte despre o infecţie, dar din câte ştiu nu e încă niciun diagnostic confirmat oficial în cazul său.


Sper însă ca săptămâna viitoare Ion Caramitru să revină la teatru”, a adăugat Ioan Onisei.


Chiar dacă va mai sta internat câteva zile, starea lui de sănătate este una bună. Andrei Giurgia a dezvăluit că nu este vorba despre Covid-19. 


„Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu este Covid-19 şi nu sunt alte probleme”, a declarat Andrei Giurgia, potrivit Agerpres. 

 

Citește și: Adrian Minune, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale. Cati a ajuns de urgență la un spital din TurciaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel