Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase după ce a fost infectat cu COVID-19. Când va fi externat din spital fostul tenismen

Data publicării:
Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ilie Năstase a fost infectat cu COVID-19, după ce a fost în Turcia alături de soția lui. Când va fi externat din spital?

Ilie Năstase trece prin clipe grele după ce a fost infectat cu COVID-19. Fostul tenismen se află internat în spital de mai bine de o săptămână, iar starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună, potrivit declarațiilor făcute chiar de soția lui. 


Ioana Năstase spune că soțul ei s-a simțit foarte rău în ultima lună, mai ales după ce a izbucnit scandalul cu Ciprian Marica. După venirea din Turcia, fostul tenismen a fost confirmat cu virusul SARS-COV-2. 


„Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a spus Ioana Năstase pentru CLICK


Ilie Năstase este internat la Institutul „Matei Balș” și spune că abia așteaptă să fie externat din spital pentru a ajunge acasă. Cei doi vorbesc zilnic la telefon, iar starea fostului tenismen este mai bună de la zi la zi. Ilie Năstase urmează să fie externat din spital zilele acestea. 


„Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare. Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a mai spus soția lui Ilie Năstase. 

 

Gina Pistol nu vrea bonă pentru fiica ei. Cum se descurcă vedeta în rolul de mămică: „E foarte greu fără ajutor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel