Gina Pistol nu vrea bonă pentru fiica ei. Cum se descurcă vedeta în rolul de mămică: „E foarte greu fără ajutor”

Data publicării:
Gina Pistol și Josephine, foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Josephine, foto Instagram

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică?

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți pentru prima oară. Chiar dacă viața alături de micuța Josephine este foarte frumoasă, vedeta susține că se descurcă din ce în ce mai greu de una singură. Gina Pistol nu își dorește bonă pentru fiica ei, dar sunt multe momente când se simte depășită de toate responsabilitățile pe care le are. 


„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb. Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic”, a mărturisit Gina Pistol în podcast-ul lui Speak, „La fileu”. 


Recent, vedeta a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi ca cuțite”, în plus este foarte prezentă și în mediul online, acolo unde are multe campanii de promovare. Gina Pistol spune că nu are foarte mult timp liber pentru ea. 


„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei”, a mai declarat vedeta. 


Gina Pistol a dezvăluit cum arată o zi din viața ei: „Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30”


„Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată”, a spus Gina Pistol pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel