Noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „Are stomacul cât un pix! A fost hrănit la pungă”

Data publicării:
Daniel Onoriu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu, sursa foto Facebook

Daniel Onoriu a început recuperarea. Ce spune familia despre starea de sănătate a pilotului?

Daniel Onoriu se simte din ce în ce mai bine, iar familia speră că acesta își va reveni cât mai curând. Chiar dacă recuperarea pilotului va fi una de lungă durată, orice evoluție, oricât de mică este o mare bucurie pentru apropiați. 


Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 


Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit care este starea de sănătate a pilotului de curse. 


„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! Mi-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, în exclusivitate pentru click.ro.


Chiar dacă starea lui evoluează, familia este încă îngrijorată deoarece Daniel Onoriu a stat la pat 55 de zile. Rebeca Onoriu spune că medicii vor începe recuperarea prin ședințe de kinetoterapie. 


„Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați seama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!”, ne-a declarat mătușa lui Daniel Onoriu.


Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu.


"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel