Noi detalii despre starea de sanătate a lui Benone Sinulescu. Soția artistului: „Îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a trecut peste o cumpănă grea în urmă cu aproape două luni. Artistul a fost internat în spital timp de 14 zile. 

Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.

La aproape două luni de la externare, soția artistului a făcut noi declarații despre starea acestuia de sănătate. 

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

 

 

Ce spuneau apropiații artistului în urmă cu două săptămâni


În urmă cu două săptămâni, apropiații artistului spuneau, sub anonimat, că starea acestuia de sănătate era încă sub semnul întrebării și că nu sunt șanse ca acesta să revină pe scenă prea curând. De asemenea, apropiații au dezvăluit că familia artistului se gândește să îl ducă pe Nea Beni în Franța, pentru mai multe investigații. 


Pe de altă parte, Elena Sinulescu a contestat declarațiile respectivilor apropiați și a spus, la momentul respectiv, că artistul se simțea mult mai bine și că nu se punea problema unei intervenții chirurgicale. 

 

”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili.


Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro, în urmă cu două săptămâni.


Mai mult, soția artistului dezvăluia că acesta nu și-a pierdut vocea și nici bucria de a cânta și să obișnuiește să cânte prin casă. Maestrul vrea însă să stea departe de ochii publicului o perioadă.

 

”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a mai spus Elena Sinulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel