Noi detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală

Data publicării:

Brian Austin Green a vorbit despre starea de sănătate a colegei sale din serialul Beverly Hills, 90210, actrița Shannen Doherty, după ce aceasta a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

În luna iunie a acestui an, Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a dat vestea sfâșietoare că a primit un diagnostic cumplit: cancerul în stadiul patru a făcut metastaze la creier.

Vedeta din "Heathers" a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, dar doi ani mai târziu, în urma tratamentului, a dezvăluit că a intrat în remisie.

Din păcate, în 2020, ea a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru.

Vorbind la Good Morning America la vremea respectivă, actorul a spus "Va ieși la iveală în câteva zile sau o săptămână că sunt în stadiul patru. Așa că mi-a revenit cancerul și de aceea sunt aici".

Doherty a spus că a ținut știrea departe de domeniul public timp de un an, adăugând: "Nu cred că am procesat-o. Este o pastilă amară de înghițit din multe puncte de vedere."

Inițial, Doherty și-a ținut în mare parte diagnosticul pentru ea însăși și a continuat să lucreze la rebootul BH90210 - dar una dintre puținele persoane cărora s-a destăinuit a fost co-starul ei Green.

 

"Am avut momente de mare anxietate în care mă gândeam: "Nu pot face asta cu adevărat", iar Brian a fost singura persoană căreia - din acel grup de oameni care știau - i-am spus, așa, destul de repede și i-am spus: "Uite, cu asta mă confrunt"", a spus ea.

"Așa că, înainte de filmări, mă suna mereu și îmi spunea: 'Ascultă, știi, orice s-ar întâmpla, îți asigur spatele'. Se uita la mine și îmi spunea: 'Ne descurcăm noi, puștoaico'... așa că Brian m-a ajutat foarte mult."

 

Într-un nou interviu cu Herald Sun, Brian Green a oferit informații despre starea bunei sale prietene


El a declarat pentru publicație: "Vorbim tot timpul. Este o persoană incredibil de dură. Dacă există cineva care ar putea să lupte cu adevărat împotriva cancerului - ea este una dintre ele.


"Și se descurcă foarte bine.", potrivit Unilad

Doherty a fost incredibil de sinceră cu fanii despre tratamentul ei, iar într-o postare sfâșietoare din iunie anul acesta a împărtășit imagini de la primul ei tratament de radioterapie, cu lacrimi curgându-i pe față.

Alături de clip, ea a explicat: "Pe 5 ianuarie, scanarea mea CT a arătat Mets în creierul meu. Videoclipul de ieri arăta procesul de montare a măștii pe care o porți în timpul radioterapiei la creier.

"A avut loc prima rundă de radiații. Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobică și se întâmplau multe lucruri în viața mea.

"Sunt norocoasă, deoarece am avut parte de medici extraordinari, cum ar fi Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai. Dar acea frică... agitația... momentul în care s-a întâmplat totul... așa poate arăta cancerul."

 

Actrița a trecut și printr-o operație complicată

 

„016 ianuarie 2023. Operație. Aveam o tumoare la cap pe care au vrut să o extirpe și, de asemenea, să facă o biopsie. Încerc clar să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica m-a copleșit. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o las pe mama mea și de impactul pe care l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel