Noi celebrități intră în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Am deschis ochii mai bine, era o fată”

Data publicării:
sursa foto: Pro TV
Descriere foto: sursa foto: Pro TV

Două vedete noi vor păși în Republica Dominicană și se vor alătura show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.”

Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor șapte concurenți rămași în show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În toiul nopții, în ediția de astăzi, alte două celebrități vor intra în taberele plăcerilor și belelelor, reacțiile colegilor săi fiind pe măsură.
 
Ruxi, AMI, Anisia Gafton, Bia Khalifa, Tania Popa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai ascunse fobii și frici ale lor. După ce au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat, celebritățile vor avea în această seară un nou șoc: alte două vedete vor intra în competiție.
 
”Eu mă trezesc dacă aud un foșnet. Azi noapte am auzit vorbe, când mă uit, niște oameni străini. Wow! Am deschis ochii mai bine, era o fată”, a spus Giani Kiriță.

”M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din câmp cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă... M-am bucurat că avem concurenți noi!”, va spune AMI.

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”

 
Venirea celor doi va fi un prilej foarte bun pentru concurenții cu experiență să încerce noi alianțe. Unul dintre noii veniți va fi luat la o discuție de Bia Khalifa încă din primele momente, în încercarea de a-l atrage de partea ei.

”Mi-a zis un pic despre strategiile din echipa noastră, că fetele sunt unite și că ea cumva e separată”, va mărturisit acesta după intrarea în show.

De cealaltă parte, Giani Kiriță va încerca să-și avertizeze noua colegă de echipă, povestindu-i ce s-a întâmplat până acum:

”Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu!”, va spune acesta.

Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă

 
Lidia Buble, ultima vedetă eliminată din cadrul competiției

Lidia Buble a fost cea care a părăsit emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, în ediția de pe cinci octombrie. La proba de eliminare, artista a concurat împotriva lui Giani Kiriță și a lui Ruxi, dar, din nefericire, solista a fost cea care nu a reușit să îndeplinească toate cerințele. În acest sens, Lidia Buble a părăsit insula dominicană cu ochii în lacrimi și cu regretul faptului că experiența ei s-a oprit aici. 

„Sunt tristă că nu am reușit, am găsit doar trei chei, nu m-a avantajat proba, pentru că stau foarte prost cu orientarea în spațiu. În locul în care stau de doi ani de zile încă mă duc cu GPS-ul acasă. Eu sunt oricum câștigată, pentru că mi-am făcut amintiri aici într-o lună, cât probabil alți oameni nu și-au făcut într-o viață, am câștigat prieteni adevărați cu care o să țin legătura și acasă. Plec doar cu lecții frumoase din această competiție. Mi-aș fi dorit să mai rămân, dar dacă Dumnezeu a decis așa. Dacă treceam jocul ăsta, sigur mă mai duceam mult în competiție.”, a spus vedeta, care a părăsit jungla cu ochii în lacrimi. 

Giani Kiriță, primele declarații după ce s-a întors din junglă: „Am revenit la viața normală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel