Giani Kiriță, primele declarații după ce s-a întors din junglă: „Am revenit la viața normală”

Data publicării:
Giani Kirita - captură video / Sunt celebru, scoate-ma de aici!
Descriere foto: Giani Kirita - captură video / Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Giani Kiriță a revenit în România

Filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au luat sfârșit. Deși emisiunea încă se difuzează la televizor, concurenții s-au întors acasă și, fără a da detalii despre finalul competiției, ei spun că „abia acum începe show-ul”.

Telespectatorii sunt cu sufletul la gură, în fiecare săptămână, sperând că favoritul lor va rămâne în cursă. Deși mai sunt câteva săptămâni în care vedetele se luptă pentru supraviețuirea în junglă, pe micile ecrane, acasă, starurile și-au reluat viața confortabilă. Giani Kiriță și-a anunțat fanii, pe Instagram, că a revenit la viața normală, după ce a plecat din Republica Dominicană. 

„Gata, am revenit la viața normală. Am terminat filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru miile de mesaje pe care le-am primit și abia acum începe show-ul. The king is back (eng, regele s-a întors, n.r.)”, a spus Giani Kiriță. 

Alex Bogdan, amenințări la adresa lui Giani Kiriță, după plecarea din junglă: „Am plecat din cauza lui. O să iasă foarte rău”

 

A eliminat-o pe Lidia Buble

 

Lidia Buble a fost cea care a părăsit emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, în ediția de pe cinci octombrie. La proba de eliminare, artista a concurat împotriva lui Giani Kiriță și a lui Ruxi, dar, din nefericire, solista a fost cea care nu a reușit să îndeplinească toate cerințele. În acest sens, Lidia Buble a părăsit insula dominicană cu ochii în lacrimi și cu regretul faptului că experiența ei s-a oprit aici. 

„Sunt tristă că nu am reușit, am găsit doar trei chei, nu m-a avantajat proba, pentru că stau foarte prost cu orientarea în spațiu. În locul în care stau de doi ani de zile încă mă duc cu GPS-ul acasă. Eu sunt oricum câștigată, pentru că mi-am făcut amintiri aici într-o lună, cât probabil alți oameni nu și-au făcut într-o viață, am câștigat prieteni adevărați cu care o să țin legătura și acasă. Plec doar cu lecții frumoase din această competiție. Mi-aș fi dorit să mai rămân, dar dacă Dumnezeu a decis așa. Dacă treceam jocul ăsta, sigur mă mai duceam mult în competiție.”, a spus vedeta, care a părăsit jungla cu ochii în lacrimi. 

Giani Kiriță face dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa: ”Tata se îmbăta și o bătea. O călca în picioare, o învia cu apă!”

Ce spune Lidia Buble despre experiența din Republica Dominicană

Imediat după ce a părăsit competiția, artista a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde le-a spus fanilor ei primele cuvinte, după câteva luni în care a fost absentă din social media. Lidia Buble plecă din această experiență cu lecțiile învățate și cu toate fricile învinse.

„Așa sunt și mă simt, după întreaga experiență de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea, mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oamenii buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc, mai recunoscătoare de pita de pe masă, cartofii prăjiți și toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscătoare de dragostea și sprijinul familiei și celor apropiați...mai schimbată că oricând. ÎN BINE, ÎN TOT CE EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA ȘI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am învins fricile, fobiile și am avut curaj să-mi spun, mereu: "Lupta, Florica, lupta până-n pânzele albe, o viață ai!", a scris artista pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel