Noaptea trecută a fost ”brutală”, a transmis Volodimir Zelenski. Se atacă ”tot”, inclusiv ambulanțele

Volodimir Zelenski/ captură foto Facebook
Descriere foto: Volodimir Zelenski/ captură foto Facebook

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis că noaptea trecută a fost „brutală”, informează Sky News.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus că forțele de ocupație rusești „atacă zonele civile”, unde nu există infrastructură militară.

Zelenksi a spus că forțele „atacă totul", inclusiv ambulanțele.

EXCLUSIV DCNews / Ministrul Vasile Dîncu: Va trebui să învățăm să trăim cu conflicte în viitor


„Va trebui să învățăm să trăim cu conflicte în viitor”, a spus ministrul Vasile Dîncu.

„Pandemia a adus un plus. Ideea de autonomie a Europei, nu numai în domeniul securității, dar și în domeniul economic, a prins. Europa, în momentul acesta, nu este un actor de putere mondială, ci doar din punct de vedere economic. Va trebui să ne gândim la acest lucru. Din această criză care ar putea să vină, legată de un război rece, România ar putea și să câștige. Orice criză reprezintă și o oportunitate”, a spus ministrul Vasile Dîncu.

„Toate elementele de economie, de infrastructură critică vor trebui produse în Europa. (...) Până la urmă, este vorba și despre capacitatea noastră de reziliență și aici mă gândesc și cultural, nu doar la chestiunea de economie. Va trebui, probabil, să învățăm și alte lucruri. Înainte credeam că lumea este deschisă, că putem să mergem peste tot în lume, că suntem peste tot acasă, cum ar spune galeria Rapidului, dar nu este așa. Va trebui să învățăm să trăim cu conflicte în viitor, pentru că, până acum, am trăit un fel de pace eternă”, a spus, la DefenseRomânia și DCNews, ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 27 feb 2022, 10:15 | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience