Nimic nu este întâmplător cu Luna Plină din 13 iulie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Aspecte dure din cauza conjuncției cu Pluto

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Arun Regi Alex
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Arun Regi Alex

„Pe 13 iulie are loc una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2022. În semnul Capricornului. Poate cea mai dură. Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Pluto. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice ne transmite astrologul Daniela Simulescu”. Iată care sunt previziunile pentru toate zodiile în preajma acestui eveniment astrologic!   

Lună Plină în Capricorn, efecte pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec


Pe tine această Lună Plină te invită să iei decizii radicale în zona profesională. E posibil ca acest eveniment să nu fie prea plăcut din punct de vedere profesional. E posibil să ți se pară că toate eforturile tale de până acum au fost în zadar. E un moment în care iei o decizie dură, ori schimbi ceva în comportamentul tău. E posibil să îți reconstruiești interiorul, timpul pe care îl aloci lucrului, dar și ce comportament față de șefi abordezi. Orice decizie la nivel profesional care nu depinde de tine este spre binele tău chiar dacă nu o să îți convină și o să te enervezi. Ai grijă la relațiile cu părinții, dar și la autoritățile statului. Statutul, rolul în societate, maturizarea, acestea sunt cuvintele cheie în jurul datei de 13 iulie 2022!


Taur/ Ascendent în Taur


La voi Luna Plină se va duce în casa a 9-a, veți fi avantajați de acest aspect deși inițial nu vi se pare. Dacă nu ai o busolă acum, te invit să vezi ce se întâmplă în jurul datei de 13 iulie. Nimic nu e întâmplător! Nu știi tu unde este direcția? Atunci poate că trebuie să te lași purtat de un drum, de o călătorie. Poate vrei să te muți, să pleci. E posibil să ți se arate alte coordonate. Se vorbește și despre principiile și valorile tale, să te aștepți să vezi lumea diferit.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni


Vin în viața ta multe evenimente pe care nu le poți controla cu Luna Plină în casa a 8-a. Ți se pare că nici bani, nici sănătate, nici la serviciu, nimic nu merge cum dorești. Ți se pare că nimeni nu îți vrea binele. Această Lună Plină te epuizează, te zăpăcește, parcă te pierzi. Evită cheltuielile, evită întâlnirile cu mulți oameni. Această Lună Plină te va confrunta cu o serie de regrete, însă toate au rostul lor.


Rac/ Ascendent în Rac


Ești printre protagoniști, Luna Plină se petrece în casa a 7-a, o relație se poate termina acum. Ți se pare că relația nu mai duce nicăieri. E posibil să căutați împreună alte resurse sau soluții. Luna Plină vrea să vă arate că există și niște relații sau prietenii pe care le tot duceți, trageți de ele sau aveți un sentiment de loialitate exagerat, vi se pare că încă le sunteți datori. Sunt relații în viața asta care au termen de valabilitate. Multă atenție și dacă vreți să vă întoarceți la un partener. Nu e cazul dacă nu se întâmplă nimic în relația respectivă.


Leu/ Ascendent în Leu


Luna Plină la voi se petrece în casa a 6-a, trebuie să luați o decizie referitoare la atitudinea voastră față de un domeniu, față de o meserie, un serviciu. S-ar putea să ajungeți într-un punct de epuizare, un punct în care nu mai puteți și trebuie să schimbați ceva. Luna aceasta Plină vorbește mult și despre sănătate și despre faptul că trebuie să vă gândiți și la voi. E posibil să vă pună puțin pe gânduri anumite semnale.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel