Niculina Stoican, în lacrimi. Boala DEVASTATOARE cu care se luptă bunica ei: „Nu sunt de fier”

Data publicării:
Captură video Youtube: AntenaStars
Descriere foto: Captură video Youtube: AntenaStars

Niculina Stoican a izbucnit în plâns, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are un membru din familia acesteia.

Niculina Stoican trece prin momente dificile, după ce bunica artistei, în vârstă de 94 de ani, a început să se simtă rău. Aceasta are probleme cu inima, fapt ce a făcut-o pe vedetă să o ia la ea acasă, pentru a o îngriji așa cum trebuie și pentru a-i face toate investigațiile necesare. Ulterior, bătrâna a prezentat semne că și-ar fi revenit puțin, mărturisește Niculina, care este foarte fericită datorită acestui lucru. Ea mai spune că, în această perioadă, îi este foarte greu și să mai zâmbească, însă domeniul în care activează o constrânge să facă asta.

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probleme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită.”, a dezvăluit Niculina Stoican, la Antena Stars, potrivit spynews.

Niculina Stoican, extrem de afectată din cauza problemelor de sănătate pe care le are bunica ei

Interpreta de muzică populară a mărturisit chiar și faptul că i-a fost extrem de greu să urce și pe scenă, știind momentele cumplite prin care trece bunica ei. Nu doar vedeta este atașată de bătrână, ci și soțul acesteia, amândoi având o legătură extrem de strânsă cu ea. Din această cauză, Niculina Stoican este îngrozită de gândul că, într-o zi, această persoană valoroasă va pleca din viața ei.

„Nici nu știu cum am urcat pe scenă, nici nu știu cum am putut să zâmbesc, dar a trecut. (...) Bunica mea are 94 de ani, eu și soțul meu niciodată nu ne-am dezlipit de ea, întotdeauna am fost cu ea. Noi aveam așa o legătură strânsă, încât când se întâmplă lucruri de astea, greu fac față. (...) Aș vrea s-o păstrez lângă mine veșnic dacă s-ar putea. Sunt momente prin care trec și pe care nimeni nu le știe. Eu nu sunt de neînfrânt și nu sunt de fier, sunt om, la fel ca ei.”, a spus, plângând, artista.

Citește și: Niculina Stoican, MOTIVUL pentru care nu merge la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: Nici nu am să mă duc curând



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel