Nicu Paleru a rupt tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Gabriela, fosta soție, a vrut să divorțeze de artist

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

După 16 ani de la divorțul de Gabriela, Nicu Paleru a spus care a fost adevăratul motiv al separării de fosta soție. Deși s-a speculat că despărțirea ar fi avut loc din cauza unor probleme de sănătate cu care s-ar fi confruntat partenera sa, artistul a negat vehement.

Nicu Paleru și Gabriela au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi s-au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. Ulterior, Nicu Paleru și-a găsit liniștea în brațele Cristinei, femeia cu care este căsătorit de 11 ani și cu care are împreună o fetiță, pe nume pe Anais Nicole. 

Nicu Paleru a rupt tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Gabriela, fosta soție, a vrut să divorțeze de artist

Gabriela, femeia cu care a fost căsătorit timp de 15 ani nu i-a fost doar parteneră de viață artistului, ci și sprijin în carieră din postura de impresar. Cei doi au atins împreună succesul și părea că se înțeleg perfect. Cu toate acestea, în anul 2008 s-au despărțit. S-a zvonit că separarea ar fi avut loc din cauza faptului că partenera sa nu ar fi putut aduce pe lume un copil. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, îndrăgitul artist a negat vehement aceste speculații și a spus cum stau de fapt lucrurile. Nicu Paleru a mărturisit că divorțul a avut loc din cauza că fosta sa soție i-a cerut acest lucru în repetate rânduri.

„Am divorțat pentru că mi-a cerut ea. Nu mi-a cerut o singură dată, nu mi-a cerut de două ori, ci de trei ori. Eu stau mult să mă gândesc la ce s-a întâmplat în urmă. Într-adevăr, vina nu se caută la nimeni. Vina trebuie să o găsesc eu la mine, pentru că așa e normal. În perioada aceea nimeni nu se mai putea înțelege cu mine. 

Devenisem o altă persoană. Eram ceva cu uram din toată inima. Nu mai eram eu, Nicu Paleru, Nicu care sunt acum sau care eram înainte de toată nebunia asta. Înainte poate că eram mai copilăros. A vrut să divorțeze din cauza că voia să-și refacă viața. Ea nu mai putea, nu mai avea cum. Eu rămăsesem blocat în toată nebunia de datorii, de telefoane. Nu mă mai interesa absolut nimic. În momentul în care dai de greu și se întâmplă să nu mai vezi luminița de la capătul tunelului există un moment de blocaj. Pentru mine a fost atunci un mare blocaj. Nu am mai văzut lumina de la capătul tunelului, așa că nu am mai avut nevoie de nimeni”, a mărturisit Nicu Paleru în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Adevăratul motiv pentru nu au format o relație: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit” 

Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Nicu Paleru a mai mărturisit că în urmă cu câțiva ani, după divorț, a fost invitat într-o emisiune, unde a fost întrebat care este data de naștere a soției sale, Cristina. Răspunsul a fost însă greșit, însă nu asta a fost problema, ci că data de naștere pe care a spus-o artistul era, de fapt, a fostei soții, Gabriela.

„Palme iau și acum de la gafa aia. Mi-a spus: «Păi cum, te întreabă care e ziua mea de naștere și tu spui ziua de naștere a fostei soții?» Pentru mine, un 19 iunie, 19 martie... Pur și simplu am făcut o gafă. Asta e, mi-am luat-o și mi-o iau în continuare. De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă câte una după ceafă. Dar cu drag așa, mai în glumă, nu neapărat în serios. Când e nervoasă, îmi mai dă și serios. Avem o relație frumoasă. Ea e șefa și eu execut în mare parte, dar când vreau să se schimbe ceva, influențez. Fac în așa fel încât să fie ca mine, dar să creadă că e decizia ei”, a mai spus Nicu Paleru.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, moment greu din viața cu Viorel Lis: E cel mai greu lucru. Așa îți dai seama cât de singură ești

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel