Oana Lis, moment greu din viața cu Viorel Lis: E cel mai greu lucru. Așa îți dai seama cât de singură ești

Data publicării:
Oana Lis, captură video Youtube, Jorge Official
Descriere foto: Oana Lis, captură video Youtube, Jorge Official

Oana Lis a povestit un episod greu din relația ei cu Viorel Lis.

Oana Lis, cunoscută pentru relația sa cu fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a dezvăluit un episod dificil din viața lor de cuplu, subliniind greutățile și responsabilitățile cu care se confruntă.

 

Într-o postare emoționantă, Oana Lis a povestit cum i-a făcut baie soțului ei, o sarcină fizică extrem de solicitantă din cauza dimensiunilor lui Viorel, care are o înălțime de aproximativ doi metri și cântărește în jur de 100 de kilograme.

 

Pentru Oana Lis, acest moment a fost revelator în multe privințe. A subliniat sentimentul de izolare pe care îl simte, realizând că nu poate apela la nimeni pentru ajutor, decât eventual să angajeze pe cineva de încredere. Această experiență a accentuat conștientizarea propriei singurătăți în momentele grele, dar și puterea interioară pe care a descoperit-o în ea însăși pentru a fi sprijinul de care Viorel are nevoie.

 

Oana a reflectat și asupra demnității umane, afirmând că aceste încercări i-au oferit o perspectivă profundă asupra valorii de a fi om și de a rămâne demn în fața dificultăților. Ea a adus în discuție și jurămintele de căsătorie, subliniind că adevărata semnificație a promisiunii de a fi alături „la bine și la rău” se dezvăluie în astfel de momente de cumpănă. Prin această mărturisire, Oana a demonstrat o forță extraordinară și o devotare impresionantă față de soțul său, arătând că dragostea și respectul într-o relație pot depăși orice obstacol.

 

 

„Azi I-am făcut baie lui Vio, probabil e cel mai greu lucru fizic pentru ca stau mereu cu frica sa nu alunece. Când trebuie sa faci singura baie unui om de vreo 2 m și 100 kg iti dai seama cât de singura ești.

 

Ca nu simți ca poți apela pentru asta la nimeni decât eventual sa plătești pe cineva. Și sa fie și cineva de încredere. Iti dai seama cât de singura ești la greu. Iti dai seama cât de putermica la nevoie. Iti dai seama ca Dumnezeu ti-a dat putere sa fii sprijin unui om bun.

 

Iti dai seama ca nu mai poți permite vreodată cuiva sa comenteze despre demnitatea ta umană. Iti dai seama de ce zice la slujba de căsătorie la bine și la rau, sau la greu as zice eu. Iti dai seama ca a fi om e lucru mare”, a zis Oana Lis.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel