Nicu Covaci susține că a avut COVID în ianuarie 2020: „Nu știau ce am. Că e penumonie, că e nu știu ce”

Data publicării:
Nicu Covaci. Foto Facebook/ Autor Udr Ovidiu
Descriere foto: Nicu Covaci. Foto Facebook/ Autor Udr Ovidiu

Nicu Covaci, liderul trupei Pheonix, susține că a fost infectat cu COVID-19 în ianuarie 2020, atunci când în România nu se știa despre virusul ucigaș. Legendarul muzician a declarat că a avut o răceală puternică, după ce s-a întors din Spania. 

Nicu Covaci spune că imediat după ce s-a întors din Spania, a mers, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, în București, după care a mers în Timișoara. Potrivit Adevărul.ro, deși nu exista posibilitatea de testare la acea vreme, muzicianul susține că a experimentat simptome specifice Covid-19. 

 

Mai mult, artistul dezvăluie că a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, deși avea febră, prezenta tuse și o stare generală de rău. Liderul trupei Pheonix spune că îm Spania s-a tratat singur cu medicamente și terapii alternative. 


"Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus.    Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la . Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce.    Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania.    Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini", a declarat Nicu Covaci.


Artistul spune că s-a tratat cu terapii alternative și că a trecut peste boală. 

 "Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul", a afirmat Nicu Covaci.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel